Plină de boli, o femeie cerşeşte în faţa Pieţei Centrale din Câmpulung! Medicii i-au îndepărtat o bucată de scalp

Acest aspect este lesne de înţeles din viaţa pe care o duce femeia, alcool, nopţi dormite sub cerul liber, degradare. Această viaţă a condus-o deseori la spital, iar acum este într-o stare greu de povestit.

 

Cu o plagă urâtă la cap, Filofteia a zăcut ceva vreme prin spitalul Câmpulung, unde a fost atent supravegheată de cadrele medicale pentru că i-a fost eliminată o parte a scalpului, zonă unde infecţia a distrus ţesutul.

A fost operată, iar porţiunea de scalp afectată i-a fost îndepărtată. Din păcate, Filofteia nu a suportat să stea prea mult într-un mediu curat, să se însănătoşească, aceasta a plecat din spital, iar acum este din nou la cerşit, în faţa Pieţei Centrale. Filofteia cere bani şi mâncare şi, din când în când, se mai scarpină în zona unde are plaga la cap.

Femeia este un adevărat focar de infecţie, am putea spune, fără să exagerăm că este o bombă, care stă să explodeze. Trebuie să amintim că este infectată cu boli venerice, are fel de fel de infecţii externe, plăgi deschise, iar păduchii, am putea spune că sunt cea mai uşoară problemă de care ar trebui să aibă grijă cei care trec pe lângă ea, sau acele persoane care îi oferă bani şi mâncare. (sursa: www.ziartop.ro)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here