Agenţia New Unik Style din Piteşti organizează cursuri de formare în modeling şi bune maniere! Pentru prima grupă cursurile sunt gratuite!

New Unik Style din Piteşti organizează cursuri de mers scenic, bune maniere, hair styile şi make-up, dar şi de hostess şi sampling.

Agenţia condusă de hair-stylistul Valentin Sandu se adresează tuturor tinerilor, fete şi băieţi cu vârste cuprinse între 14 – 25 de ani, iar cursurile vor avea loc în complexul Fortuna din centrul Piteştiului.

„Agenţia New Unik Style este o agenţie de formare în modeling şi bune maniere şi vine ca o activitate extraşcolară pentru toţi tinerii cu veleităţi şi înclinaţii spre  frumos, care au atitudine, sunt dezinhibaţi şi dornici de ceva nou şi stilat. Dorinţa noastră este de a ne promova pe plan judeţean şi nu numai, în organizarea de evenimente în domeniul modeling, sampling şi hostess. Un lucru foarte important este că pentru prima grupă, cursurile sunt gratuite!”, ne-a declarat fondatorul agenţiei, hair-stylistul Valentin Sandu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here