Povestea de succes a lui Gheorghe Dicu de la Radic Star: de la un magazin făcut într-un garaj, la producția integrată cu profit

De la un magazin făcut într-un garaj, piteșteanul Gheorghe Dicu, patronul Radic Star, a ajuns să dețină, împreună cu familia și câțiva asociați, o fermă de îngrășare a porcilor cu o capacitate de 40.000 de capete pe serie, o fabrică de nutrețuri, un abator și o fabrică de mezeluri.

Unitatea de procesare a cărnii în produse finite a fost achiziționată în urma unei licitații câștigată de către George Dicu, managerul general de la Radic Star.

„Am început cu o mică tranșare a 12 bucăți de pulpă de porc, într-o încăpere improvizată pentru a ține locul unei camere frigorifice și a unor alte încăperi ce conțineau: cazane de fierbere și celule de afumare făcute de către mine și asociatul meu de pe vremea aceea, care din păcate nu se mai află printre noi. Cu utilaje cumpărate din Odorheiu Secuiesc și Slatina, am obținut 2-3 lăzi de salam cu care am plecat în oraș în încercarea de a ne face reclamă. Însa, în anul 1997 în județul Argeș, existau 46 de producători de carne, această industrie fiind în vogă. În concluzie, lumea nu te prea băga în seamă”, a declarat patronul Radic Star, omul de afaceri Gheorghe Dicu… citeşte mai mult

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here