Alina Frătică, fostul candidat al PMP la alegerile parlamentare din decembrie 2016, îşi continuă proiectele legate de ajutorarea mămicilor. Plecând de la proiectul susţinut în campania electorală „Mama şi copilul”, care include şi o procedură gratuită de fertilizare în vitro şi embriotransfer, Alina Frătică demonstrează că este o mămică dedicată care luptă pentru mame şi copii. Şi aşa a luat naştere, din dorinţa de a ajuta, Clinica Fertility Save, deschisă de curând în comuna argeşeană Bradu, în incinta noului dispensar din localitate.

Clinica Fertility Save, servicii pentru graviduţe, dar şi pentru cei care doresc să devină părinţi, dar întâmpină dificultăţi de feritilitate

Cu sprijinul şi implicarea Alinei Frătică, mama a trei fetiţe superbe, în localitatea Bradu a fost înfiinţată Clinica Fertility Save, o clinică nouă cu medici din Bucureşti care dau consultaţii în specialitatea obstetrică-ginecologie şi chirurgie generală. Medicii s-au format în spitale de prestigiu din Bucureşti şi au o vastă experienţă în domeniile în care activează. În specialitatea chirurgie generală acordă consultaţii Dr. Mihai Gornea şi Dr. Ioana Staniea, ambii cu experienţă în chirurgia laparoscopică, endoscopie digestivă şi ecografie.

În specialitatea obstetrică-ginecologie acordă consultaţii Dr. Marilena Băluţă. Doamnele pot beneficia de servicii medicale de obstetrică – monitorizarea sarcinilor normale şi cu risc, patologie ginecologică, infertilitate şi reproducere umană asistată, ecografii.

Pentru mai multe detalii despre Clinica Fertility Save, puteţi accesa site-ul http://www.fertilitysave.ro/

Comments

comments