Cercetări efectuate de polițiști pentru amenințare. Pe 14 iunie, ca urmare a unei sesizări primite prin Sistemul Național Unic pentru Apeluri de Urgență, referitoare la faptul că pe str. Teilor din municipiul Pitești, mai multe persoane au fost angrenate într–o stare conflictuală, împrejurare în care unul dintre participanţi ar fi folosit un pistol pentru a-i ameninţa pe ceilalţi, la faţa locului au intervenit agenţii de siguranţă publică din cadrul Secţiei 3 Poliţie Piteşti.

Aceștia l-au identificat pe I.A.V.C., de 27 de ani, din Piteşti, bănuit că, în timpul unei stări conflictuale cu un vecin, ar fi amenințat cu un pistol un tânăr de 20 de ani, din Pitești, fără a executa tragere.

La fața locului s-au deplasat polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeș care au stabilit că tânărul este deținător legal de armă, pe numele său fiind înregistrate două arme neletale supuse autorizarii. Aceștia au efectuat un control la domiciliul tănârului ocazie cu care au constatat că acesta nu respecta prevederile legale privind depozitarea armelor. Totodată aceștia au stabilit că tânărul nu deține muniție pentru cele două arme.

Armele au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.
În cauză polițiștii Secției 3 Poliție Pitești continuă cercetările sub aspectul săvîrşirii infracţiunii de ameninţare. De asemenea, pentru nerespectarea condiţiilor de păstrare a armelor, poliţiştii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase Argeş vor dispune anularea dreptului de deținere de armă.

Comments

comments