Video! Prietenia dintre un poliţist şi un pui de bufniţă a impresionat Internetul! Clipul fost văzut de peste 200.000 de români

De trei zile, un poliţist de 27 de ani, din comuna Leţcani. judeţul Iaşi, are o misiune specială: are grijă de un pui de bufniţă, pe care l-a găsit într-o clădire dezafectată.

Cei doi sunt de nedespărţit chiar şi atunci când reprezentantul legii se află în misiune, iar puiul de bufniţă a primit chiar şi un nume: Poli(rom). Povestea celor doi prieteni a devenit în scurt timp celebră şi pe Internet. Poli stă cocoţat pe consola de pe care se pornesc sirena şi girofarul maşinii de poliţie atunci când agentul de poliţie Cătălin Ghimpu se află în misiune de patrulare.
Deşi toată echipa îl îndrăgeşte pe micuţul Poli, odată ce acesta va învăţa să zboare, vor fi nevoiţi să-l lase în libertate, fiind o specie protejată de lege.

„Când am trecut pe lângă o casă părăsită, am observat pe geam cum acest pui de bufniţă încerca să scape, lovindu-se de geam, în repetate rânduri”, a povestit poliţistul Cătălin Ghimpu.


Ştiind că e o specie protejată de lege, poliţistul a dus-o la un veterinar, care, după ce a examinat-o, a decis că mica pasăre este sănătoasă. De atunci, poliţistul păstrează legătura cu specialişti unei asociaţii specializate în reintegrarea în natură a bufniţelor. „Sunt un mare iubitor de animale, orice animal trebuie protejat si iubit”, adaugă Cătălin Ghimpu.

Poliţistul este surprins de efectul pe care l-a avut filmuleţul postat pe pagina de Facebook a Poliţiei Române, care a strâns peste 200.000 de vizualizări, 5.500 de aprecieri şi 1.500 de distribuiri.
 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here