Sergentul Ştefan Neaga din comuna Ungheni, veteran al celui de-Al Doilea Război Mondial a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani.

Cu această ocazie, duminică, 10 aprilie, primarul Iulian Miu a organizat o ceremonie de aniversare pentru centenar. Alături de sergentul Ştefan Neaga şi primarul localităţii au fost prezenţi şi preşedintele Consiliului Judeţean Argeş, Florin Tecău, vicepreşedintele CJ Argeş Dorin Mărăşoiu, dar şi generalul Nițu Stan, preşedintele Asociaţiei Veteranilor de Război – filiala Argeş. În cadrul ceremoniei, veteranul de război a primit şi o diplomă aniversară în semn de apreciere şi recunoştinţă pentru actele de eroism, fără de care Statul Român modern nu ar fi existat.

Primarul Iulian Miu, dar şi autorităţile judeţene prezente i-au urat veteranului de război viață lungă și multă sănătate.

„Este o mare onoare pentru noi să trăim astfel de momente. Mi-aş dori ca toţi tinerii să dea mâna cu un veteran de război şi să îi mulţumească pentru tot ce a făcut pentru ţara noastră. Îi doresc domnului sergent Ştefan Neaga multă sănătate”, a precizat primarul Iulian Miu.

Comments

comments