Asociația ”Împreună pentru Mioveni 2017”, organizație non-profit, cu caracter umanitar, are nevoie de sprijinul dumneavoastră, motiv pentru care conducerea Primăriei transmite un apel către toate persoanele dornice să se implice activ în acest proiect, prin redirecționarea procentului de 2% din impozitul pe venit.

Conform Codului Fiscal, orice persoană fizică poate redirecționa 2% din impozitul pe venit dacă a fost salariat în 2018, prin simpla completare a formularului 230, eliberat de ANAF.

Asociația ”Împreună pentru Mioveni 2017” – a luat naștere la inițiativa societății civile din Mioveni, scop principal fiind promovarea, sprijinirea, realizarea și coordonarea de activități care să contribuie la dezvoltarea orașului Mioveni din punct de vedere social, educational, economic, cultural, ecologic și turistic.

Printre obiectivele Asociației “Împreună pentru orașul Mioveni – 2017” regăsim:
– acordarea nemijlocită de ajutor sub formă de donații ocazionale, bani, îmbrăcăminte, medicamente și alte bunuri materiale persoanelor incapabile de muncă, bolnavilor, invalizilor, familiilor cu mulți copii, vârstnicilor, școlilor, grădinițelor, spitalelor, altor instituții care, prin activitate lor, deservesc categoria de persoane cu deficiențe sau aflate la nevoie;
– elaborarea și implementarea de proiecte și programe de asistență socială, umanitare, culturale și educaționale, precum și de servicii de caritate;
– organizarea unor acțiuni caritabile prin acordarea unor cadouri persoanelor defavorizate sau persoane cu dizabilităţi și aflate în dificultate.

Puteți depune formularul direct sau îl puteți trimite prin posta cu scrisoare recomandata la Agenţia Natională de Administrare Fiscală a localităţii de domiciliu.

Declaraţiile se pot depune şi online, prin intermediul serviciului ANAF “Spatiul privat virtual” disponibil la adresa: https://pfinternet.anaf.ro

Comments

comments