Angajări la Inspectoratul General pentru Imigrări. Sunt 100 de posturi vacante. Inspectoratul General pentru Imigrări organizează, etapizat, concursuri pentru ocuparea a 100 de posturi vacante, prin încadrare directă și trecere în corpul ofițerilor a agenților cu studii superioare. Viitorii ofițeri, agenți și personal contractual își vor desfășura activitatea în cadrul aparatului central al IGI și structurile subordonate pe linie de azil și migrație, în domenii de activitate precum: migrație, integrare, medical, psihologic, resurse umane, comunicații și informatică, administrativ, logistic, secretariat, relații internaționale, financiar, control, implementare programe, informare și relații publice, planificare misiuni, analize de risc etc. Astfel, începând cu data de 28 ianuarie, debutează o primă etapă de concursuri fiind demarată procedura de ocupare a 35 de posturi vacante, 17 ofițeri și 18 agenți,  10  funcții prin trecere în corpul ofițerilor a agenților cu studii superioare și 25 de funcții prin încadrare directă.

Posturile propuse, în această etapă, sunt distribuite structurilor din municipiul București și județele Ilfov, Arad, Suceava, Timiș, Galați, Harghita, Vrancea și Covasna.

Înscrierile se fac la sediul central al Inspectoratului General pentru Imigrări, iar la concurs se pot înscrie persoanele care îndeplinesc condițiile legale, criteriile specifice și condițiile de ocupare prevăzute în fișa postului.

Anunțurile de recrutare pot fi accesate pe site-ul oficial al Inspectoratului General pentru Imigrări la adresa www.igi.mai.gov.ro, secțiunea “Carieră” și la avizierul instituției.

Comments

comments