Băutură de inspirație urbană, Strongbow este cel mai bine vândut brand de cidru la nivel mondial.

Băutura, care conține 4,5% alcool, se adresează atât bărbaților, cât și femeilor și vine în trei sortimente: Gold, Elderflower și Redberries.

Restaurantul – Pizzerie La Butoaie vine în întâmpinarea clienților săi cu o ofertă specială!
La fiecare comandă de mâncare sau pizza livrată la domiciliu în valoare de 30 de lei primiți o doza de Strongbow GRATUIT!
Locul perfect pentru a savura un Strongbow este acasă, în momentele de relaxare, adică alături de cei dragi, iar gustul răcoritor al cidrului este cel mai bine pus în valoare atunci când se bea cu gheață! Bineînțeles, după ce ați savurat gustoasele preparate de la Restaurantul – Pizzerie sau cea mai bună pizza din oraș la cuptor cu lemne!
Strongbow Gold Apple este o băutură cu gust dulce și proaspăt de mere verzi, în timp ce Strongbow Elderflower este infuzată cu socată și lămâie,  fapt ce-i dă o aromă ușor florală. Strongbow Redberries, care are o culoare rosé, este făcut din coacăze roșii și se poate simți și o ușoară aromă de căpșuni. Aciditatea fructelor roşii taie din dulceața merelor, fapt ce conferă băuturii un echilibru perfect. Indiferent de alegerea pe care o faceți, un pahar de Strongbow este recomandat a fi băut întotdeauna cu multă gheață.

Livrări la domiciliu: Pentru transport gratuit, comanda minimă este de 25 lei. Livrări între orele: 10.00 – 24.00.

Program:
Luni – Joi: 09.00 – 24.00
Vineri – Duminică: 10.00 – 02.00

Adresa: Strada Crinului, Nr. 34, Piteşti
Telefon: 0348.457.943
Mobil: 0767.601.585
Email: comenzi@labutoaie.com.ro
Site: www.labutoaie.com.ro
facebook.com/la.butoaie

Comments

comments