De la 1 decembrie, patinoar în aer liber, în Mioveni! Ghirlande multicolore, steluţe argintii, fulgi de nea, figurine 3D – sunt ornamentele care pot fi văzute deja montate pe unele artere ale oraşului Mioveni, în parcuri și spații publice, cu o lună înainte de sărbătorile de sfârşit de an.

Primăria şi serviciul de iluminat public din cadrul S.C. Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni lucrează de la jumătatea lunii octombrie la împodobirea oraşului, operațiune care necesită multe ore de muncă și răbdare. La fel ca și în anii trecuți, iluminatul festiv de sărbători va fi pornit, în seara de 1 Decembrie.

”Conform tradiţiei, pe 5 decembrie, în ajun de Sfântul Nicolae, la Mioveni se va aprinde bradul de Crăciun, moment care va marca startul celei de-a patra ediții a “Târgului de Crăciun” din Mioveni, astfel că, până la finalul lui 2019, Centrul Civic se va anima seară de seară, pregătindu-vă multe surprize pentru toată familia. Nu vor lipsi concertele și spectacolele, colindele, produsele tradiționale românești de sezon, dulciurile și vinul fiert.

De la 1 decembrie, vom da startul distracției pe gheață, aducând în Mioveni, pentru iubitorii sporturilor de iarnă un patinoar în aer liber! Casa magică a lui Moș Crăciun va rămâne destinația favorită a copiilor, fiind un loc de poveste unde Moșul, elfii săi și alte personaje de poveste îi așteaptă pe cei mici și pe cei mari, deopotrivă! Bucurați-vă de magia sărbătorilor de iarnă alături de Primăria, Consiliul Local și Centrul Cultural Mioveni!”, ne transmite primarul Ion Georgescu.

Comments

comments