Reprezentanţii Finanţelor Argeş, alături de practicienii în insolvenţă din judeţ. În data de 25 octombrie 2019, reprezentanţii Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş au participat la un seminar de pregătire profesională a practicienilor în insolvenţă, organizat de Uniunea Naţională a Practicienilor în Insolvenţă – Filiala Argeş, urmărind dezvoltarea relaţiilor de colaborare cu toţi partenerii din mediul de afaceri, din spaţiul public şi din celelalte organizaţii profesionale.

A fost pentru prima dată când reprezentaţii instituţiei au participat la o astfel de şedinţă organizată de U.N.P.I.R. – Filiala Argeş.

Acest eveniment se înscrie în rândul activităţior din ultima perioadă desfăşurate cu organizaţii profesionale din judeţ, respectiv Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş, Camera de Comerţ şi Industrie Argeş, Corpul Experţilor Contabili şi Contabililor Autorizaţi, Camera Auditorilor Financiari – Filiala Argeş. Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Argeş se întâlnește periodic cu membrii acestor organizaţii pentru prelucrarea noutãţilor legislative, informãri în legãturã cu modificãrile legislaţiei fiscale, dar şi pentru consultãri în vederea identificãrii unor noi metode de colaborare.

La seminarul de pregătire profesională au participat, din partea A.J.F.P. Argeş, Lucreţiu-Ioan Tudor – Şef Administraţie, reprezentanţi ai serviciului Juridic, compartimentului Procedură, Insolvenţă şi Lichidări şi serviciului Administrare Venituri Contribuabili Mijlocii, din partea UNPIR avocat Stan Tîrnoveanu – prim-vicepresedinte, iar din partea UNPIR – Filiala Argeş, preşedinte Oprea – Barac Luminiţa, alături de circa 50 de practicieni în insolvenţă din judeţul Argeş.

A.J.F.P. Argeş va continua în perioada următoare seria colaborărilor cu organizaţiile profesionale şi cu reprezentanţii mediului de afaceri din judeţul Argeş, întrucat, un obiectiv prioritar al A.N.A.F. îl reprezintă dezvoltarea unui parteneriat între instituţie şi contribuabil, precum şi deschiderea administraţiei fiscale către cetăţeni şi mediul de afaceri. Contribuabilul va fi înţelege, astfel, sarcinile fiscale pe care le are, va conştientiza importanţa declarării corecte şi a plăţii impozitelor şi taxelor datorate bugetului de stat, pentru ca statul, la rândul său, să poată oferi cetăţenilor servicii de calitate.

Comments

comments