Ministrul Sănătăţii, Florian Bodog, anunţă, într-un interviu pentru News.ro, că o va demite pe directoarea adjunctă de la DSP Botoşani, care stă toată ziua pe Facebook şi postează bancuri, în loc să se ocupe de vaccinarea copiilor. De asemenea, o echipă a Corpului de control merge la DSP Caraş-Severin, pentru a vedea ce se întâmplă acolo, în condiţiile în care directorul executiv al instituţiei a refuzat să demisioneze.

Ministrul Sănătății a demis şefi de direcţii de sănătate publică din cinci judeţe, explicând că unele instituții sunt pline de oameni care nu îşi fac treaba.

“Sunt unele DSP-uri pline de oameni care nu îşi fac treaba. La trei-patru zile după demiterea celor zece directori executivi şi adjuncţi, m-a sunat un şef de direcţie şi mi-a spus că au fost vaccinaţi toţi copiii catagrafiaţi. Deci se poate, dacă vrei. O altă demitere va fi aceea a directoarei adjuncte a Direcţiei de Sănătate Publică Botoşani (Laura Acatrinei), care în timpul serviciului, în loc să facă promovarea vaccinării, stă pe Facebook şi postează bancuri. Dar asta ţine de conştiinţa fiecăruia dintre noi”, a precizat ministrul Sănătății.

Comments

comments