Doamne… mutilează! Medicii de la Spitalul Judeţean au lăsat ciung un preot din Argeş

În urma unui accident la mâna stângă, preotul paroh Daniel Mandu, de la parohia Râncăciov, a ajuns la Spitalul Judeţean din Piteşti, iar în urma operaţiei s-a ales cu un deget tăiat şi unul strâmb!

 

În urma articolului publicat miercuri, 26 august, pe site-ul ziarului nostru, www.universulargesean.ro, “Bolnav în Argeș… Ajuns la spital cu degetele de la o mână zdrobite, un cetăţean din Călineşti a rămas şocat de recomandarea primită: Mergi acasă, bei și mata o țuică, să te mai amorțească…”, mai mulţi cititori ne-au scris că şi ei au fost victimele unor medici incompetenţi din Argeş.

O poveste parcă trasă la indigo, dar cu urmări mult mai grave decât ale cetăţeanului din Călineşti, este şi cea a preotului paroh Daniel Mandu, de la Parohia Râncăciov, culmea tot din Călineşti.

Iată şi ce ne-a scris preotul paroh Daniel Mandu, cel care a ajuns la Spitalul Judeţean Argeş cu degetele de la mâna stângă zdrobite, dar care spre deosebire de concetăţeanul său, căruia i s-a recomandat “Mergi acasă, bei și mata o țuică, să te mai amorțească…”, părintele s-a ales cu un deget tăiat şi unul operat strâmb:

Daniel Mandu, preot paroh Parohia Ortodoxă Râncăciov: “Aşa am păţit şi eu. Am mers la spitalul din Călineşti, apoi la Piteşti unde am fost operat greşit. După patru zile am mers la Spitalul Agrippa Ionescu din Bucureşti şi am fost văzut de chirurgul plastician Laura Răducu. Am fost operat din nou şi găsit cu multe probleme la degetul strâmb. Am rămas nerecuperat nici acum, după două operaţii în Capitală… din cauza celei de la Piteşti. Şi acum îl simt puţin şi mă mai doare. Aceştia sunt medicii din Argeş…”, este concluzia tristă trasă de părintele Daniel Mandu.

L-am rugat pe preotul Daniel să ne spună numele medicului care l-a “mutilat” la Piteşti, însă domnia sa a refuzat, spunând că odată necazul trecut, restul nu mai contează.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here