Marius Badea, patronul Lactate Brădet, a lansat un apel pe pagina de Facebook a fabricii, în care cere susuţinerea oamenilor pentru reînceperea producţiei.

Badea a mai precizat că îi aşteaptă pe toţi cei interesaţi să viziteze fabrica pentru a vedea cum se produc produsele şi că decizia de a o redeschide este strâns legată de votul acestora.

„Am nevoie de sinceritatea dvs. In conditiile in care dupa scandalul mincinos din Italia s-au facut analize la toate produsele noastre de acolo si rezultatul verbal este negativ si confirmat de buletinele de analiza din Germania, http://lactatebradet.ro/analize, vreau sa stiu daca aveti incredere sa consumati produsele noastre, produse facute cu multa dragoste intr-o fabrica ultra moderna cu lapte Romanesc dupa retete Romanesti. O fabrica care va asteapta cu mult drag sa-i treceti pragul pentru a vedea cum se produce. Vrem sa reincepem productia dar, depindem de dvs, asa ca va rugam sa dati like acestei pagini daca aveti incredere sa cumparati si sa consumati produsele noastre sau puteti vota: cumpar sau nu cumpar la http://vot.lactatebradet.ro/ Indiferent de ceea ce simtiti, indiferent de parerea dvs va multumim pentru sinceritate. Decizia noastra de a redeschide fabrica este strans legata de votul dvs. Nu putem si nu vom judeca pe cei ce ne sunt impotriva, nu au nicio vina, sunt victime ca si noi a dezinformarilor si manipularilor repetate si speram ca intr-o zi sa vada aceasta mare nedreptate. Va multumesc”, a scris pe pagina de Facebook a fabricii Lactate Brădet, Marius Badea.

Comments

comments