În vederea îmbunătăţirii activităţii, ITM Argeş a pus la dispoziţia colaboratorilor săi, atât persoane fizice cât şi juridice, începând cu data de 17.06.2015, chestionarul de evaluare a satisfacţiei acestora.

 

Cei interesaţi îl pot completa, la sediul din B.dul Republicii nr. 11, la Compartimentul Relaţii cu Publicul, acesta având ca scop estimarea gradulului de satisfacere a cerinţelor referitoare la calitatea serviciile furnizate.

Acest chestionar solicită colaboratorilor să acorde  note pe o scară de la 1 la 10 privind următoarele aspecte: calitatea serviciilor furnizate, fluenţa comunicării dintre instituţie şi colaboratori, modul de prezentare şi comunicare şi gradul de profesionalism al angajaţilor, modul de rezolvare al reclamaţiilor (dacă este cazul) şi timpul în care serviciul a fost furnizat.

De asemenea, chestionarul oferă posibilitatea de a comenta aceste aspecte şi de a comunica orice altă problemă referitoare la calitatea serviciilor oferite. Modelul de chestionar este publicat şi pe  pagina web a instituţiei, www.itmarges.ro, secţiunea Interes Public.

Informaţiile comunicate vor fi utilizate în vederea evaluării modului în care Inspectoratul Teritorial de Muncă Argeş satsiface cerinţele colaboratorilor referitoare la calitatea serviciilor oferite.

Comments

comments