IPJ Argeş: Recomandări pentru siguranţa populaţiei

În sezonul estival 2016, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş a luat măsuri suplimentare pentru siguranţa cetăţenilor, dar şi pentru prevenirea faptelor antisociale şi pentru menţinerea ordinii şi liniştii publice.

IPJ Argeş a acţionat cu efective mărite pentru siguranţa cetăţenilor, zilnic, peste 320 de poliţişti fiind în teren. La acţiunile organizate în perioada 15 – 21 iulie au participat poliţişti de ordine publică, de la rutieră, de la investigaţie criminale, explozivi şi substanţe periculoase, dar şi luptători de intervenţie rapidă.

Recomandări pe perioada sezonului estival

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Argeş transmite câteva informaţii pentru ca pe perioada sezonului estival cetăţenii să îşi protejeze bunurile şi familiile, ajutând astfel la prevenirea faptelor antisociale.
– Fiţi prudenţi în relaţiile cu persoanele nou cunoscute şi nu vă lăudaţi sau nu vă expuneţi bunurile de valoare, deoarece, printre amabili şi binevoitori puteţi întâlni şi escroci!
– Când mergeţi la plajă, luaţi cu dumneavoastră sumele strict necesare pentru cumpărături sau plăţi curente!
– Nu lăsaţi copiii să se joace nesupravegheaţi, mai ales în zonele aglomerate!
– Învăţaţi-vă copiii că au voie să plece doar cu permisiunea dumneavoastră!
– Nu lăsaţi copiii să circule nesupravegheaţi, mai ales pe tronsoanele de drum aglomerate.
– Când parcaţi autoturismul, nu lăsaţi în inte-rior genţi sau sacoşe, chiar dacă nu conţin bunuri de valoare, deoarece pot atrage atenţia infractorilor!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here