Încă o metodă de plată a facturilor şi serviciilor CEZ Vânzare, pusă la dispoziţia clienţilor în peste 5.000 de magazine un-doi Centru de plăţi

Incepand cu luna octombrie, clientii CEZ Vanzare isi pot achita facturile la energie electrica in cele peste 5.000 de magazine din toata tara, ce poarta insemnele un-doi Centru de plati.

 

Clientii CEZ Vanzare pot veni cu factura de energie electrica in magazinele un-doi Centru de plati, iar vanzatorul va scana codul de bare de pe aceasta si va incasa banii in numerar, fara niciun comision suplimentar. Plata facturii este confirmata prin chitanta eliberata, pe ea regasindu-se toate detaliile tranzactiei. Consumatorii casnici pot localiza foarte usor cel mai apropiat magazin prin accesarea link-ului http://www.un-doi.ro/.

CEZ Vanzare are in vedere in permanenta oferirea unor mijloace rapide, sigure, flexibile si moderne de plata a facturilor, pentru cresterea satisfactiei clientilor sai. In prezent, clientii beneficiaza de mijloace de plata variate, la diversi parteneri, puse la dispozitie de furnizorul de energie pentru a aduce un plus de confort clientilor sai.
Reamintim clientilor CEZ ca au la dispozitie si alte sapte modalitati de a plati facturile la energie electrica prin:
– Numerar la: BRD, BCR,Unicredit Tiriac Bank, CEC Bank, Garanti, Banca Transilvania, CREDITCOOP, WESTACO, Posta Romana, Pay Point, Pay Zone, Qiwi si un-doi Centru de plati;
– Transfer bancar la: BRD, BCR, Unicredit Tiriac Bank, Garanti, Banca Transilvania,Citi Bank si ING;
– Automate de plata disponibile la sucursalele: BRD, BCR, Unicredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, Garanti si ING;
– Debit direct ce poate fi activat la sucursalele BRD, BCR, Unicredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, Garanti si ING;
– Internet banking poate fi utilizat prin BRD, BCR, Unicredit Tiriac Bank, Banca Transilvania, Garanti si ING;
– Terminalele Pay Point, Pay Zone, WESTACO, Qiwi si un-doi Centru de plati;
– Mobile payment la BRD, M-Pesa si BCR.

Despre CEZ Vanzare
CEZ Vanzare face parte din Grupul CEZ in Romania – unul dintre cei mai mari distribuitori de energie electrica din Europa Centrala si totodata un jucator extrem de puternic pe plan global. Incepand din 2007 este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul tarii noastre, iar portofoliul de clienti cuprinde atat consumatori casnici finali, cat si consumatori industriali.
Furnizarea de energie electrica se face pentru toate nivelele de tensiune, IT, MT, JT, avand atat consumatori casnici finali, cat si consumatori industriali finali. Acestia din urma beneficiaza de tarife reglementate, dar si de tarife negociate.
La sfarsitul anului 2014, CEZ Vanzare avea peste 1,4 milioane de consumatori.

Despre un-doi Centru de plati
Sub umbrela Mobile Distribution, din 2005 s-au specializat in distributia de produse preplatite ale principalilor operatori de servicii telecom.
In septembrie 2014, au introdus solutia “un-doi Centru de plati”, un serviciu istet de incasare a facturilor de utilitati in reteaua de magazine partenere din toata tara, la care se adauga mereu parteneri noi.
Exista si o lista lunga, care creste vazand cu ochii, de furnizori bucurosi sa le accepte platile.
Compania se dezvolta pe o structura de 5.400 de magazine – partenere din toata tara, peste 7.000 de terminale si o experienta de 10 ani in serviciile de incarcare a cartelelor prepaid pentru toti operatorii de telefonie mobila.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.