Gest emoționant al doamnelor din Partidul pentru Argeș și Muscel, de sărbătoarea Sfântului Dumitru! Alina Frătică, vicepreședinte PAM și Argentina Culcuș, președinte al Organizației de Femei PAM, au ținut să le facă o mică bucurie vârstnicilor de la Căminul de Bătrâni ”Sfântul Dumitru” din Bradu. Doamnele din PAM le-au oferit celor 50 de bătrâni masa de prânz și au petrecut câteva ore alături de ei, înveselindu-le ziua.

”Conform tradiției, de Sfântul Dumitru este bine să împarți și am decis să mergem la Căminul de Bătrâni din Bradu, pentru a le oferi persoanelor de aici masa de prânz. Dis-de-dimineață am venit la Bradu și am ajutat la pregătirea mâncării, gătind produse tradiționale românești. Am făcut o supă de pui rădăuțeană cu sarmale, Alina le-a comandat cozonaci. Au fost momente emoționante, atât pentru noi, cât și pentru ei și mă bucur că le-am putut oferi puțină bucurie. Este doar începutul, deoarece vom continua cu astfel de acțiuni, și chiar de Sfântul Andrei, în Ștefănești, vom mai desfășura evenimente similare, de data aceasta pentru copii necăjiți. Intenționăm să fim mai aproape de persoanele care au nevoie de ajutorul nostru!”, a declarat președintele Organizației de Femei a PAM, Argentina Culcuș.

”A fost un moment emoționant. Bătrânii s-au bucurat de prezența noastră, iar acest lucru mi-a umplut sufletul cu fericire. Au mâncat sarmale și cozonaci calzi, preparate de noi. În curând, vom realiza o altă acțiune caritabilă pentru niște copii necăjiți din Ștefănești, chiar de sărbătoarea Sfântului Andrei. Orice gest caritabil este mereu binevenit și vom încerca să fim aproape de persoanele care au nevoie de ajutor”, a declarat Alina Frătică, vicepreședinte PAM.

Comments

comments