Școala Populară de Arte Pitești organizează, în perioada 2-3 noiembrie, cea de-a VIII-a ediție a Festivalului-concurs national de interpretare vocală și instrumentală ”Sus pe Argeș la izvoare”.

Evenimentul se va desfășura la Casa Sindicatelor din Municipiul Pitești, începând cu orele 18.00, invitați în spectacol fiind interpreții George Mărgineanu, Mădălina Lupu, Cătălina Anton, Nicolae Martin, Mihaela Pițigoi, Elena Sima, Vasile Răducu. Invitata specială a Festivalului-concurs este Veta Biriş, care va susţine un recital acompaniată de Corul Seminarului Teologic Curtea de Argeş.

Ca o noutate, dar și pentru o mai mare credibilitate în fața instituțiilor și festivalurilor-concurs similare din țară, a soliştilor care vor să participe, precum şi pentru un plus de culoare şi diversitate, din Argeş nu va fi admis decât un reprezentant pentru fiecare secțiune.

Intrarea la Festivalul-concurs ”€Sus pe Argeș la izvoare” se face pe bază de invitație, care pot fi procurate zilnic, de la sediul Școlii Populare de Arte Pitești, Bd. Republicii nr. 66, între orele 08.00 și 16.00.

Comments

comments