GALERIE FOTO! Lumini spectaculoase de sărbători la Mioveni

0
929

Joi seara, la Mioveni au fost făcute probe la instalațiile de iluminat festiv pregătite de Consiliul Local Mioveni prin Societatea Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni. Montarea instalațiilor a început la începutul lunii octombrie, fiind vizate zona centrală a orașului precum și arterele principale și parcurile din oraș.

Potrivit primarului Ion Georgescu, aranjamentul din acest an este unul special, cu elemente noi ce vor împânzi întregul oraș. Au fost montate diferite forme și modele de candelabre luminoase, cilindri, stele, perdele luminoase, medalioane colorate, figurine sub formă de fulgi de nea și figurine cu simboluri ale sărbătorilor de iarnă, toate menite să ne introducă în atmosfera specifică de sărbătoare.

Bradul de Crăciun, care va împodobi platoul din centrul civic, sosește miercuri, 29 noiembrie, urmând să fie și el pregătit pentru evenimentul de aprindere a iluminatului festiv, programat ca în fiecare an pe 5 decembrie. Odată cu aprinderea bradului se dă startul sărbătorilor de iarnă, dar și celei de-a II-a ediții a Târgului de Crăciun, care se va desfășura în centrul orașului în perioada 15 – 25 decembrie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here