Primăria Stolnici angajează inspector debutant și inspector asistent

Primăria Comunei Stolnici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector (agent agricol), clasa I, grad profesional debutant, cadrul Compartimentului Agricultură, Cadastru şi registrul agricol.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: nu se cere.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 22 decembrie 2017, ora 12:00: proba scrisă;
– 27 decembrie 2017, ora 12:00: proba interviu.

Primăria Comunei Stolnici organizează concurs de recrutare pentru ocuparea pe perioadă nedeterminată a funcției publice de execuție vacante de inspector, clasa I, grad profesional asistent din cadrul Compartimentului Finanţe, Contabilitate, Taxe şi Impozite.

Condiţiile specifice necesare în vederea participării la concurs şi a ocupării funcţiei publice sunt: studii universitare de licenţă absolvite cu diplomă, respectiv studii superioare de lungă durată, absolvite cu diplomă de licenţă sau echivalentă; vechime în specialitatea studiilor necesare exercitării funcţiei publice: 3 ani.

Concursul se va organiza conform calendarului următor:
– 22 decembrie 2017, ora 10:00: proba scrisă;
– 27 decembrie 2017, ora 10:00: proba interviu.

Detalii privind condiţiile specifice şi bibliografia de concurs sunt disponibile accesând pagina oficială. Relații suplimentare se obțin la sediul Primăriei Comunei Stolnici, din str. Principală nr. 160, Stolnici, Judeţul Argeș, telefon 0248/676.201, e-mail primariastolnici@yahoo.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.