O femeie din Piteşti trăieşte un adevărat coşmar de un an. În vârstă de 34 de ani, Manuelei Voicu Vulcănean a născut pe 5 noiembrie anul trecut un băiețel, prin cezariană, după ce a ajuns cu dureri la Urgențe, la Spitalul Județean din Pitești. Imediat dupa naştere, femeia a acuzat dureri mari pe partea stângă, unde burta i se umflase şi se întărise, iar calvarul abia începea pentru tânăra mamă.

După operația de cezariană, tânăra a mai fost supusă altor şase intervenţii chirurgicale și de parcă nu era suficient, abdomenul femeii este distrus și ar fi contactat mai multe infecții. Nici acum, când bebeluşul ei abia a împlinit un an, Manuela nu poate să îl ţină în braţe. Este tot mai slăbită, a ajuns la 40 de kilograme și acum este cablată la un aparat de drenaj.

Manuela i-a scris în iunie şi Ministrului Sănătăţii, Florian Bodog. Acesta a spus ca va analiza situaţia şi va lua măsuri. Au trecut cinci luni de atunci şi nu s-a întâmplat nimic. Singura ei speranţă o reprezintă o operaţie la un spital privat din Bucureşti, dar operaţia este complicată şi scumpă.

Cei care pot şi vor să o ajute pe Manuela o pot face donând într-un cont în lei deschis la BRD.

Titularul contului este sotul doamnei: Vulcanean Silviu Voicu.
RON RO83BRDE030SV51181220300
EUR RO65BRDE030SV84863860300

Comments

comments