Inteligenţă redusă într-un oraş de dimensiuni medii

Săptămâna trecută, o fătucă specializată în a trage mâţa de coadă pe la PDL, Camelia Dumitraşcu, fost director comercial la FCN Mioveni, a fost şi ea întrebată ce părere are despre numirea primarului din Poiana Lacului în fruntea comisiei de reorganizare a PDL Piteşti. Nu cred că personajul merită o atenţie prea mare, numai că duduia a dovedit că este un real pericol, atunci când deschide gura.

Altfel spus, să o laşi pe Camelia Dumitraşcu să-şi dea cu părerea într-un ziar este ca şi cum ai lăsa un elefant să se plimbe printr-un magazin de bibelouri. Şi, în acest caz, pagubele ar fi insignifiant mai mici. Citiţi şi vă cruciţi: „Nu înţeleg cum poate primarul de la Poiana Lacului să facă reorganizare la Piteşti. Piteştiul nu se compară cu Poiana Lacului. Vorbim de un oraş cu dimensiunii medii (!!!) din România, nu? Nu-i cunosc capacitatea organizatorică, dar, la prima vedere, asta pot spune: una este o comună, alta este un oraş. Pe de altă parte, radio-şanţul spune că, după această decizie, ar urma să fie propus Cătălin Bulf la PDL Piteşti şi s-ar lua în calcul această posibilitate…”. Inutil să mai facem vreun comentariu la aceste elucubraţii, cum ar spune Marian Mareş.
Sunt convins că mulţi îmi vor atrage atenţia că unui handicapat este inutil să-i mai înţepi roţile de la cărucior, dar, aşa după cum Camelia Dumitraşcu spune că Piteştiul nu se poate compara cu Poiana Lacului fiindcă vorbim „de un oraş cu dimensiunii medii”, am simţit nevoia să-i atrag atenţia că nici ea nu se poate compara cu primarul Ion Dumitrache, pentru că, cel puţin în cazul ei, vorbim de o inteligenţă de dimensiuni reduse, nici măcar medii…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.