Cum arătau în copilărie sau tinereţe unii dintre cei mai cunoscuţii argeşeni de azi

A fost odată, ca niciodată… Că dacă nu ar fi, nu s-ar povesti… Au fost odată nişte copii care, peste ani şi ani, au ajuns oameni mari. Nu doar ca vârstă! Oameni mari prin personalitate, prin ceea ce fac pentru cei din jur, prin ceea ce lasă în urma lor! Acum îi cunoaşteţi pe mulţi după figură, după activitate, poate chiar şi personal. Dar vă vom arăta cum au fost odată, pe când erau copii, şi cum timpul şi-a pus amprenta pe chipul lor. Un fel de… recunoşteţi personajul, dacă vreţi! Ca un exerciţiu amuzant, înainte de a citi numele, încercaţi să identificaţi persoana. Să vedem cât de perspicace sunteţi. 
 
 

Florin Tecău este preşedintele Consiliului Judeţean Argeş. O funcţie în care nici nu-şi închipuia că va ajunge, în urmă cu 20 de ani, când îşi întemeia o familie şi devenea profesor.
 
Argentina Culcuş este sufletul Centrului Cultural Mioveni. Dar este şi femeie, şi mamă, şi o prietenă cum mulţi şi-ar dori să aibă. Un om care, oricând s-ar fi schimbat fizic de-a lungul anilor, a rămas un suflet special.
 
Jean Dumitraşcu este acum directorul Filarmonicii Piteşti şi membru al Uniunii Scriitorilor din România. În clasa a IX-a de liceu a ştiut ce vrea să se facă: scriitor. Iar ca profesie, pentru a munci, aşadar, profesor de filosofie. A început să se pregătească temeinic în acest dublu scop, citind zi şi noapte, scriind de toate, de la poezie şi proză până la eseuri filosofice. A ajuns şi scriitor, dar pregătirea temeinică, lucrurile făcute serios şi ştiinţa acumulată l-au ajutat să fie şi cel mai bun director de instituţie culturală din Argeş.
 
Ana Stan. Jurist, notar public, politician, implicată activ în acţiuni de caritate şi educaţie, în susţinerea artei, învăţământului, ecologiei… A pornit la drum cu gândul ca, orice ar face, orice meserie ar ajunge să practice, să ajungă… OM MARE! Misiune îndeplinită, se poate spune!
 
Olimpia Doru, manager „New Desing Composite”, este mai cunoscută acum pentru cariera sa în politică şi pentru succesele din lumea afacerilor. Viaţa de familie şi copiii săi au reprezentat însă catalizatorul pentru aceste reuşite.
 
Alin Rainea, managerul firmei de publicitate „Spider Holding”, a fost întotdeauna un tip care a ţinut la imaginea sa, dovadă că în ultima perioadă şi-a tras o siluetă de invidiat.
 
Andrei Tiberiu Maria….sau…Smiley! Cântăreţ, compozitor, producător, prezentator, actor, membru al trupei „Simplu”, având în acelaşi timp şi o carieră solo. Şi, pe deasupra, piteştean.  În fotografie, pe vremea când era elev în generală.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here