Casa de Pensii Argeş anunţă că, la sediul instituţiei, s-a afişat repartiţia biletelor de tratament balnear  pentru seria 8, datele de plecare fiind 6, 7, 8, 9 şi 10 iunie  2016.

Aceasta poate fi consultată şi pe site-ul instituţiei, www.cjparges.ro.

Au fost alocate automat bilete de tratament pe baza cererilor inregistrate, in urmatoarele statiuni: 1 Mai, Amara, Caciualata, Calimanesti, Covasna, Eforie Nord, Felix, Govora, Herculane, Lacu Sarat, Mangalia, Moneasa, Neptun, Olanesti, Pucioasa, Sangeorz, Saturn, Sinaia, Slanic Prahova, Sovata, Techighiol, Tusnad, Vatra Dornei.

Au ramas bilete nealocate, nefiind solicitari din partea pensionarilor in statiunile: Amara, 1 Mai, Felix, Lacu Sarat, Ocna sugatag, Pucioasa.

Eliberarea biletelor se va face in perioada 19 – 26.05.2016, conform planificarii care va fi anuntata telefonic  fiecarui beneficiar. 

Contributia individuala a unui bilet de tratament este de 50% din cuantumul brut al pensiei.
In cazul pensionarilor care au si calitatea de asigurat, contributia individuala este de 50% din cuantumul brut total al drepturilor de pensie si castigul brut de natura salariala care a constituit baza de calcul a contributiei  de asigurari sociale  din luna anterioara celei in care se face repartitia.

Biletul de tratament se elibereaza personal titularului, pe baza  actului de identitate. Acesta va avea asupra lui cuponul lunii mai 2016 (original sau copie) si xerocopia biletului de trimitere de la medicul de familie.

Comments

comments