Poşta Română a lansat o aplicaţie mobilă care oferă acces rapid și direct la cele mai importante servicii online ale operatorului naţional de servicii poștale.

Potrivit unui comunicat de presă, compania a anunţat că serviciul este gratuit şi poate fi descărcat direct din magazinele virtuale ale dispozitivelor mobile. Astfel, cu ajutorul aplicației „Poșta Română Mobil”, clienții pot verifica cu ușurință statusul trimiterilor poștale înregistrate cu Track&Trace, pot afla orice cod poștal, pot căuta un oficiu poștal după mai multe criterii (din localitate, din apropiere, după denumire, oficii PostCollect). Utilizatorii mai pot calcula tarifele pentru serviciile poştale, pot trimite bani cu E-mandat (plata online) sau își pot face abonamente de presă. Altele facilităţi pe care le oferă “Poșta Română Mobil” sunt:  accesarea modulului business AWB Poșta Română — aplicație care permite gestionarea online a trimiterilor poștale și conectarea cu pagina de Facebook “Poștașul Digital” — unul dintre serviciile online ale Poștei Române, care pune cititorii la curent cu ultimele știri și informații referitoare la activitatea companiei.

“Având în vedere că circa 30% din traficul total de pe site-ul Poștei Române provine de pe dispozitive mobile (smartphone și tablete), ne-am gândit să venim în întâmpinarea clienților cu această aplicație, pentru a le facilita accesul cu ușurință la informații. ‘Poșta Română Mobil’ a fost realizată intern utilizând o platformă flexibilă de tip ‘do your own app’ și utilizează bazele de date ale site-ului, împachetate într-o interfață simplă și extrem de intuitivă”, a precizat șeful Departamentului Marketing, Alexandru Brătianu.

Comments

comments