Conform astrologului Minerva starea de sănătate a lui Oprescu nu este deloc plăcută. Asta spun astrele!

 

Sorin Oprescu rămâne spitalizat pentru a fi continuate investigaţiile medicale, urmând ca doctorii de la Spitalul Universitar Bucureşti să stabilească dacă necesită tratament sau intervenţie chirurgicală. 

Sorin Oprescu va fi supus unei coronografii şi îi va fi instalat un holter pentru înregistrarea parametrilor cardiaci. Prezentă la Antena 3, la emisiunea “Ediţie specială”, Minerva a declarat că starea de sănătate a lui Oprescu rămâne la fel de gravă în continuare.

„€Nu a ieşit din conul de umbră al morţii. Uranus e în tranzit în Berbec şi e vizavi de nodul Nord. Asta îl poate plezni, îl poate da de pământ oricand pe primar”, a declarat Minerva la Antena 3. 

Procurorii DNA îl acuză pe Sorin Oprescu de luare de mită, susţinând că în 5 septembrie, în baza unei înţelegeri prealabile cu şeful Administraţiei Cimitirelor şi Crematoriilor Umane (ACCU), Cornel Bogdan Popa, şi cu fostul său şofer Cristian Stanca, zis “Grenadă”, a primit de la Popa suma de 25.000 de euro din 60.000 de euro ceruţi de cei doi pentru edil, de la SC Green Line Construct SRL, prin Cristina Giorgiana Gogonea, Teodor Gogonea şi Octavian Alin Petroi, denunţători în dosar. Firma efectua lucrări la Palatul de la Mogoşoaia, iar Oprescu ar fi validat astfel activitatea infracţională a lui Popa şi l-ar fi menţinut în funcţie, susţin anchetatorii.

Comments

comments