Polițistul Ciprian Sfichi, cel care a fost lovit cu sabia de un interlop, are nevoie de ajutor pentru a se putea recupera, după ce a trecut, cu bine, de primele intervenții chirurgicale. Reprezentanții Ministerului Afacerilor Interne au inițiat un apel umanitar pentru a-l sprijini pe polițist.

Potrivit MAI, lupta pe care o va duce în continuare Ciprian va fi una de lungă durată și orice gest se poate dovedi un sprijin real.

”Polițistul Ciprian Sfichi dovedeşte că este un adevărat luptător! A trecut cu bine peste primele intervenţii chirurgicale, iar evoluţia sa este pozitivă.
Colegii, dar şi persoanele care nu l-au cunoscut, au demonstrat că omenia este un atribut al românilor. Mobilizarea pentru donarea de sânge a fost impresionantă!
Ciprian Sfichi, polițistul din cadrul SAS Suceava, a fost rănit grav în timpul unei misiuni, în data de 5 decembrie. Lupta pe care o va duce, în continuare, va fi una de lungă durată. Împreună îl putem ajuta pe colegul nostru în această bătălie. Pe lângă rugăciunile și gândurile noastre bune, ajutorul poate consta și din lucruri lumești.
Orice gest se poate dovedi un sprijin real. Împreună cu oamenii inimoși de la Corpul Național al Polițiștilor, inițiem un apel umanitar pentru a-l sprijini pe Ciprian. Dragi prieteni, ajutați-ne să îl ajutăm!”, precizează MAI.

Contul în care se pot face donații este: RO71BRDE340SV15605983400 și a fost deschis la BRD pe numele SFICHI DAN CIPRIAN.

Comments

comments