AJOFM oferă locuri de muncă având termenul de valabilitate expirat

Trecând peste faptul că mă leagă o mai veche prietenie de şeful de la AJOFM, Iulian Nicolae, nu aş putea să scriu ceva negativ la adresa acestuia, deoarece, fără să exagerez cu nimic, omul este un profesionist în adevăratul sens al cuvântului. Din punctul meu de vedere, este unul dintre cei mai buni directori din instituţiile publice deconcentrate din Argeş.

Dar, cu toate acestea, nu pot să trec peste un fapt care cred că i-a scăpat de sub control şi lui Iulian Nicolae, şi anume acela că din lista cu locuri de muncă vacante în Argeş, pe care AJOFM-ul o publică zilnic, mai mult de jumătate sunt cu „termenul de valabilitate” expirat. Nu ar fi niciun capăt de ţară că mai apar greşeli în activitatea unei instituţii precum AJOFM, dar ca să-i pui pe nişte amărâţi de şomeri, care şi aşa stau prost cu banii, să sune la 50 de firme într-o singură zi şi să afle că nici pomeneală de locul de muncă anunţat, este bătaie de joc.
Luni, colegele mele de redacţie au făcut acest experiment şi, din aproximativ 50 de telefoane, dacă au reuşit să găsească 10 locuri de muncă vacante la ora 11.00, deşi lista apăruse în dimineaţa aceleiaşi zile. Restul erau demult ocupate, unele chiar de săptămâni întregi. La cele mai multe numere de telefon au stat de vorbă cu…faxul sau, culmea, o grămadă erau nealocate. Până la remedierea situaţiei, noi propunem ca AJOFM să se numească Agenţia Judeţeană de Ocupare a Timpului Liber.
P.S. Deşi ştiu că vă veţi supăra pe mine, domnule director, am, totuşi, o rugăminte: să nu mă sunaţi la prima oră a dimineţii, deoarece marţea, ziua în care apare ziarul, obişnuiesc să dorm mai mult decât într-o altă zi de muncă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.