În urma scandalului brânzei cu E.coli, Marius Badea, patronul firmei Lactate Brădet, nu a dat înapoi şi le-a propus românilor, care l-au susţinut, să devină chiar ei acţionari într-un proiect grandios: Lactate Brădet să devină Brădet Românesc SA.

Prin proiectul lansat în martie pe platforma Sprijina.ro, Marius Badea îşi propusese să obţină, prin subscriere publică, finanţări de 10 milioane lei, într-un interval de 60 de zile.

După cum anunţă Marius Badea nu s-a reuşit decât strângerea a mai puţin de 2% din suma pe care miza. Aşa că românii care au subscris pentru a deveni acţionari îşi vor putea primi, până în august, banii înapoi.

Redăm în continuarea comunicatul prin care patronul de la Lactate Brădet, Marius Badea, anunţă că demararea construcţiei celei mai mari fabrici de prelucrare a laptelui din România s-a incheiat.

“Dragi prieteni,

perioada pe care am stabilit-o pentru a demara constructia celei mai mari fabrici de prelucrare a laptelui, s-a incheiat.
In tot acest timp am avut parte de sustinerea morala a dumneavoastra, a tuturor, reusind astfel sa depasesc piedicile in care unii si-au dorit sa cad. Am reluat productia si livrarea de produse “Lactate Bradet” si speram ca in timp sa putem recupera si pierderile pe care le-am suferit in perioada martie-aprilie 2016.

Mi-as fi dorit ca proiectul acesta sa gaseasca suficient capital,
pentru a-l putea realiza. Din pacate, suma subscrisa nu e suficienta pentru a porni la drum…
In urmatoarele 30 de zile, toti cei care ati subscris pentru a deveni actionari, sunteti rugati sa trimiteti un email la bradet@sprijina.ro pentru a solicita returnarea banilor. Returnarea se va face imediat fara niciun comision, direct din contul de garantie, in care au fost blocati bani dvs pana in prezent.

Sumele nerevendicate pana la data de 1 August 2016 vor fi donate catre Asociatia Parinti Salvatori, care se ocupa de sustinerea mai multor copilasi diagnosticati cu paralizie cerebrala.

Lactate Bradet in semn de solidaritate cu dvs v-a dona in urmatoarele 12 luni aceeasi suma de bani pe care dvs o lasati acestei asociatii.

Va multumesc inca o data pentru imensul suport acordat mie cat si familiei mele in cumplitele momente prin care am trecut.”

Cu stima, Marius Badea

Comments

comments