CEZ Vânzare lansează Biblioteca de energie cu audiobook-ul colectiv Luminița, mon amour

În urma campaniei „Transformă hârtia în energie” CEZ Vânzare a lansat o platformă care pune la dispoziția persoanelor cu deficiențe de vedere o întreagă colecție de audiobookuri din literatura națională și universală.

Prima carte încărcată în noua bibliotecă online a fost „Luminița, mon amour” Cezar Paul-Bădescu – audiobookul colectiv înregistrat de angajații Grupului CEZ în România.
 
Prin intermediul „Bibliotecii de energie”€(www.bibliotecadeenergie.ro) cele aproape 103.000 de persoane cu deficiențe de vedere din țara noastră se pot bucura de o întreagă colecție de audiobookuri din literatura națională și universală. Accesul în biblioteca online dezvoltată în parteneriat cu Audio Librăria, prima librărie de cărți audio disponibilă pe tabletă și smartphone cu sistem de operare Android și iOS din România, se face pe baza unui nume de utilizator și a unei parole generate în baza certificatului de handicap.

Primul audiobook încărcat pe www.bibliotecadeenergie.ro a fost romanul scriitorului Cezar Paul-Bădescu, „Luminița, mon amour” înregistrat de angajații Grupului CEZ. În prima parte a acestui an, un studio de înregistrare mobil a poposit în sediile din București, Pitești, Craiova, Târgu Jiu și Drobeta Turnu Severin, iar lectura celor aproape 60 de angajați CEZ a fost completată de cea a autorului, prezent în fiecare oraș pentru întâlnirea cu oamenii din companie.

Ideea de a deschide o bibliotecă online dedicată nevăzătorilor a luat naștere la sfârșitul anului trecut, când furnizorul de energie CEZ Vânzare și-a îndemnat toți abonații să renunțe la facturile clasice pentru cele în variantă electronică. Pentru fiecare nou abonat la efactura CEZ Vânzare, compania a donat câte 1 leu în scopul facilitării accesului la cultură al persoanelor pentru care „Lumina” nu reprezintă mai mult decât un cuvânt: persoanele cu deficiențe de vedere din România. Finalizarea acestui site reprezintă o primă etapă a unui program de CSR la care au contribuit și clienții CEZ Vânzare care și-au activat efactura.

Grupul CEZ în România va susține în continuare dezvoltarea acestei platforme. CEZ Vânzare, ca parte a Grupului CEZ, îi încurajează pe clienți să opteze pentru factura electronică și să renunțe la cea pe hârtie, precum și să plătească online utilitățile, ca parte a unei abordări SMART a relației dintre companie și clienții săi.

Astăzi, în România sunt înregistrate, conform statisticilor Autorității Naționale pentru Persoanele cu Dizabilități, aproximativ 103.000 de persoane cu deficiențe de vedere, dintre care 54.000 cu deficiențe grave. Numai în județele în care activează CEZ, respectiv Argeș, Dolj, Gorj, Mehedinți, Olt, Teleorman și Vâlcea, trăiesc aproximativ 17.100 de persoane cu deficiențe vizuale (grave, accentuate sau medii). Pentru consumatorii cu deficiențe de vedere, CEZ Vânzare va posta pe site-ul cezinfo.ro o serie de tutoriale pentru abonarea la efactura.

Despre CEZ Vânzare

CEZ Vânzare face parte din Grupul CEZ în România – unul dintre cei mai mari distribuitori de energie electrică din Europa Centrală și totodată un jucător extrem de puternic pe plan global. Începând din 2007 suntem principalul furnizor de energie electrică din sud-vestul țării noastre, iar portofoliul nostru de clienți cuprinde atât consumatori casnici finali, cât și consumatori industriali.

Experiența și know-how-ul internațional al Grupului CEZ în România ne permit să le furnizăm clienților noștri mai mult decât energie: furnizăm soluții complete rentabile pe termen lung. Astfel, suntem mai mult decât un furnizor de energie electrică, suntem un partener de încredere pentru orice business.

Portofoliul de produse, servicii și soluții pe care îl punem la dispoziția clienților este complex și complet pentru că ne dorim să venim în întâmpinarea fiecărei nevoi. Suntem într-o permanentă evoluție și satisfacția este cu atât mai mare cu cât reușim să evoluăm alături de clienții și partenerii noștri.
Oferim consultanță de specialitate clienților noștri, iar performanțele noastre au fost deja recunoscute nu doar de aceștia, ci și de mediul de afaceri intern și internațional. Soluțiile aplicabile pe termen lung le arată clienților și partenerilor noștri implicarea reală pe care o oferim cu plăcere.

Despre Asociația Nevăzătorilor din România (anvr.ro)

Asociația Nevăzătorilor din România are aproape 60.000 de membri, persoane cu deficiențe vizuale grave, accentuate sau medii. Asociaţia Nevăzătorilor din România reprezintă interesele nevăzătorilor la nivelul întregii ţări, fiind recunoscută ca organizaţie naţională reprezentativă atât de către autorităţile publice române, cât şi de către organizaţiile internaţionale ale nevăzătorilor; este membră a Uniunii Europene a Nevăzătorilor, a Uniunii Mondiale a Nevăzătorilor, a Consiliului Naţional al Dizabilităţii şi, implicit, a Forumului European al Dizabilităţii.

Despre Audio Librăria

Audio Libraria (www.audiolibraria.eu) este prima librărie de cărți audio disponibilă pe tabletă și smartphone cu sistem de operare Android și iOS din România. Obiectivul principal au aplicației este de a aduna cele mai frumoase cărți audio în limba română, ușurând astfel accesul pasionaților de literatură în universul minunat al audiobook-urilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.