Zona de nord a Argeşului, locul unde Ceauşescu îşi antrena ofiţerii pentru misiuni paranormale

Nu mai este niciun secret, ba este demonstrat ştiinţific, lucru acceptat de tot mai mulţi cercetători, că deasupra ţării noastre se întinde una dintre cele mai puternice „umbrele energetice“ protectoare de pe întreaga planetă. Iar dacă România este ţara cu cele mai multe puncte energetice de pe planetă, Argeşul este locul cu cel mai performant centru energetic, denumit „Tricornul dacic“.

Aici, pe vremea lui Ceauşescu, s-a permis antrenarea, în mare secret, a unor soldaţi pentru misiuni paranormale, cum ar fi identificarea unor obiective militare prin metode extrasenzoriale, prezicerea unor accidente, vindecarea rapidă a soldaţilor răniţi etc.

În zona punctelor energetice, oamenii simt o stare de bine, linişte şi echilibru, plantele cresc miraculos şi clima este echilibrată

Pasionaţii de esoterism, care cred cu putere în paranormal şi energii miraculoase şi incontrolabile, de origine necunoscută, popularizează foarte tare ideea „scuturilor“ şi a zonelor cu încărcătură energetică miraculoasă. Cercetătorii în domeniu au alcătuit o adevărată hartă a acestor puncte energetice în care, spun ei, oamenii simt o stare de bine, linişte şi echilibru, plantele cresc miraculos şi clima este echilibrată.

Concluzia acestora este că România beneficiază de unul dintre cele mai puternice scuturi energetice de pe planetă, având pe teritoriul său nu mai puţin de 7 astfel de puncte, din cele 11 care ar exista pe Terra, cel mai puternic cuprinzând zona de nord a Argeşului, mai exact, de la Arefu până sus pe Transfăgărăşan, deasupra Lacului Vidraru.

Pe vremea lui Nicolae Ceauşescu exista chiar o unitate specială de ofiţeri „extrasenzoriali“, conduşi de generalul Ilie Ceauşescu, ce erau antrenaţi pentru sporirea capacităţilor paranormale sau „extrasenzoriale“ în astfel de zone, cunoscute încă din timpuri străvechi de strămoşii noştri daci.

Ideea înfiinţarea unităţii speciale de ofiţeri „extrasenzoriali“, conduşi de generalul Ilie Ceauşescu, a fost „împrumutată“, de Serviciile secrete româneşti, de la ruşi. Practic, în 1983, KGB şi Ministerul Apărării de atunci au permis antrenarea unor soldaţi ruşi pentru misiuni paranormale. În decembrie 1989, în Rusia a luat fiinţă „Unitatea speciala 10003„ din ordinul şefului Statului Major, general Mikhail Moiseev, având doar zece ofiţeri paranormali, cei mai buni dintre cei antrenaţi. La noi, unitatea specială de antrenament paranormal urma să fie înfiinţată, oficial, tot în 1989. Odată cu cea sovietică. Numai că, faţă de a ruşilor, care a devenit funcţională, a noastră n-a mai avut şanse, dat fiind evenimentele din 1989! Sau s-a ascuns cu bună ştiinţă acest lucru…

Cercetătorul Vasile Rudan, specialist în percepţie extrasenzorială, a lucrat sub contract strict pentru această unitate românească de studiere a fenomenelor paranormale şi pentru antrenarea „soldaţilor paranormali”. Cercetătorul spune că a condus experimente extrasenzoriale şi cu copii superdotaţi, iar rapoartele, fotografiile şi negativele, precum şi filmele erau predate unităţii respective. Nu avea voie să oprească nimic…
Pentru antrenarea ofiţerilor „extrasenzoriali“, Ceauşescu a apelat şi la chinezi
La sfârşitul anului trecut, a apărut o carte stranie, intitulată „Viitor cu cap de mort “, de Radu Cinamar, care face şi ea referire la nişte descoperiri senzaţionale ale unităţii speciale, despre care autorul spune că se numea „Departamentului Zero al Securităţii“, un departament cu multe zerouri, ceea ce însemna că era foarte, foarte secret. Acesta ar fi fost înfiinţat în 1968 din ordinul lui Nicolae Ceauşescu, pentru descoperirea, educarea şi dezvoltarea unor subiecţi umani care aveau capacităţii neobişnuite, după exemplul SUA, URSS şi China, ţări foarte avansate în domeniu. Cum la vremea aceea Ceauşescu nu se avea bine cu ruşii, refuzând Moscovei sprijin în ceea ce s-a numit „Primăvara de la Praga “, s-ar fi semnat, conform autorului cărţii, un protocol cu China, protocol ce prevedea ca un anume doctor Xien, maestru în parapsihologie, să organizeze şi să supervizeze activitatea acestui departament ultrasecret timp de 15 ani, iar România se obliga să acorde burse de studii la 100 de studenţi chinezi pe aceeaşi perioadă de timp.
Zona de nord a Argeşului dispune de cel mai performant centru energetic, „Tricornul dacic“

 Deşi pare un subiect desprins din celebrul serial „Dosarele X“, astfel de cercetări au existat în realitate şi în mare secret, atât în România cât şi în Rusia şi aveau ca scop studierea fenomenelor paranormale.

Descoperirea unor zăcăminte speciale, de diverse minereuri rare, dezvoltarea unor aparate biomedicale, dar şi contactul cu civilizaţiile extraterestre ar fi trebuit să fie finalitatea acestor cercetări.

Cel mai cunoscut centru energetic de acest fel este triunghiul din Bucegi, format din celebrele formaţiuni Babele, Sfinxul şi Vârful Omul. Însă, din punct de vedere al randamentului extrasenzorial, cel mai bun era considerat aşa numitul „Tricorn dacic“, situat în zona Argeşului, delimitată de axele Cozia – Frunţi – Negoiu, Ghiţu – Negoiu şi Iezer – Negoiu. Adică, exact în apropierea zonei unde, în prezent, se doreşte realizarea unei staţiuni montane şi a unor pârtii de schi, cu pornire de pe vârful Ghiţu. Acesta ar fi, potrivit vocilor avizate în domeniu, cel mai activ şi cel mai anihilant pentru multitudinea centrelor de negativare.
Strămoşii noştri cunoşteau toate punctele energetice de mare putere ale României şi le însemnaseră cu megaliţi şi altare ciclopice, dedicându-le zeilor primordiali
În ce priveşte experienţa strămoşilor noştri, aceştia cunoşteau toate punctele energetice de mare putere ale României şi le însemnaseră cu megaliţi şi altare ciclopice, dedicându-le zeilor primordiali. Din punct de vedere bioenergetic, Pământul este o formaţiune cu linii Pageoenergetice care se întretaie, se leagă în noduri şi se modifică sub influenţa proceselor geofizice şi cosmice. Aceste linii de putere ating forţa maximă în anumite zone, care emit radiaţii numite „curenţi de inteligenţă”. Locurile în care „biocurenţii inteligenţi” ai Terrei se întâlnesc cu emisiile energetice cosmice de aceeaşi valoare sunt considerate puncte privilegiate sau „puncte de dragoste” şi sunt marcate, în general, de megaliţi.

Deloc întâmplător, spun cercetările în domeniu, în acele zone a existat oculta civilizaţie a uriaşilor şi, mai târziu, au apărut nucleele civilizaţiei oamenilor, care au construit temple, schituri, biserici, mănăstiri, apărând aceste locuri divine.

Alături de centrul din Bucegi şi cel din zona Ghiţu – Negoiu, un alt loc geoenergetic este Polovragi, Târgu Jiu, cu a sa „peşteră fără capăt”, unde se crede că Zamolxis îi învăţa pe vraci tehnici de tămăduire a sufletului şi trupului (poli-vraci). Despre Polovragi, bio-energo-terapeuţii spun că este cea mai bună zonă pentru tonifierea generală a organismului, aşa cum în Bucegi s-a demonstrat ştiinţific faptul că există anumite puncte în care organismul uman nu oboseşte deloc sau, dacă e obosit, se reîncarcă energetic. De asemenea, în acelaşi capitol sunt incluse şi Sarmizegetusa, un adevărat panteon al cunoaşterii spirituale, unde există un platou aproape inaccesibil, împrejmuit pe trei părţi de prăpăstii adânci. Aici se află un altar megalitic, pe care sunt inscripţii într-o limbă nedescifrată şi Panteonul de la Căscioarele, unde au fost găsite necropole de uriaşi şi pietre cu inscripţii ciudate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here