Un gest emoționant făcut de primarul Piteștiului de ziua marelui Dobrin

0
283

Prinţul din Trivale a fost omagiat de ziua lui de primarul Piteștiului, Cristian Gentea. Marele Nicolae Dobrin ar fi împlinit astăzi 74 de ani. În memoria legendarului Dobrin, primarul Gentea a făcut un gest emoționant și într-o conferință de presă a oferit jurnaliștilor prezenți eșarfe cu FC Argeș și un tablou cu Prințul din Trivale.

„De Nicolae Dobrin trebuie să ne amintim în fiecare zi! Dacă ar fi trăit, astăzi, Prințul din Trivale ar fi împlinit 74 de ani. Cu siguranță, ne-ar fi fost de mare folos, cu sfaturile și implicarea la echipă!

Nicolae Dobrin și-a dedicat cariera, echipei fanion a județului: FC Argeș, formație la care a jucat și pe care a antrenat-o.
Așadar, numele Dobrin este strâns legat de FC Argeș, club cu care a cucerit două titluri, în 1972 şi 1979, Prințul din Trivale fiind ales cel mai bun fotbalist al României, de trei ori, în anii 1966, 1967 şi 1971.

Îmi doresc ca jucătorii actuali să conștientizeze toate aceste lucruri, să dea totul în teren, să cinstească memoria lui Dobrin, dar și a celorlalte glorii dispărute între timp, iar rezultatele viitoare să aducă și satisfacție!

Maestre, nu te vom uita niciodată! Ai făcut prea multe pentru Pitești și pentru FC Argeș! Iar noi, mult prea puțin în comparație cu ceea ce ne-ai lăsat!”, este mesajul transmis de primarul Piteștiului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here