Petrecere mare cu ocazia aniversării Ramonei Bădescu. Sărbătorita și-a făcut apariția la brațul binecunoscutului avocat argeşean Narcis Godeanu, cu care s-a afisat pentru prima dată în urmă cu mai puţin de o lună, dar despre care susţine că este noul său iubit. Din câte se pare, cei doi se cunosc însă de acum zece ani, când au fost invitați la un eveniment organizat de primăria Romei. Anul acesta, în septembrie, când s-au revăzut într-un restaurant din Herăstrău, cei doi au rememorat momentul și au rămas împreună!

Deși se iubesc de numai două luni, se pare că vedeta i-a cucerit familia, întrucât marți seara, au venit special din Pitești fiul lui, Narcis, dar și fratele acestuia și mama sa la onomastica Ramonei.
Frumoasa artistă a împlinit 48 de ani și și-a invitat prietenii într-un luxos restaurant din Herăstrău, unde i-a tratat regește: bucate alese, prăjituri sofisticate, vițeluș la proțap și un tort de ciocolată delicios. Cu ocazia zilei sale de naștere, Ramona și-a lansat și noul album muzical, “Io”, și a susținut un recital de excepție.

Ramona a fost căsătorită o singură dată, cu un baron italian, Alessandro di Fornaro, mai mare decât ea cu 22 de ani, relație care s-a sfârșit după șapte ani. După mai multe povești de dragoste cu italieni, Ramona a declarat, într-un interviu: ”Nu pot iubi un italian, sunt prea geloși!”.

Despre relaţia cu vedeta Ramona Bădescu, avocatul Narcis Godeanu ne-a declarat: “Sper să fie într-un ceas bun şi sunteţi invitaţii mei la nuntă încă de pe acum”. În ce priveşte copiii, Narcis Godeanu spune: “dacă Domnul vrea, de ce nu?”.

În urmă cu patru ani, avocatul Narcis Godeanu a cochetat şi cu politica, candidând din partea PDL pentru un post de deputat pe Colegiul Topoloveni.

Comments

comments