Tablagii politici vor capul şefului Poliţiei din Argeş

Îl cunosc pe şeful Poliţiei argeşene, comisarul-şef Dan Nicolae, de ani buni. Îl cunosc chiar de pe vremea când nu avea nicio funcţie în Poliţie şi nici atunci, la fel ca şi acum, nu mi s-a părut că Nicolae ar fi altfel decât un poliţist care îşi face aşa cum trebuie meseria. De ce ar trebui schimbat din funcţie Dan Nicolae, aşa cum cer, mai nou, unii lideri ai USL Argeş? Poate doar pentru faptul că are acelaşi Logan de ani de zile şi stă într-un apartament cu trei camere situat într-unul din cele mai vechi blocuri din Piteşti. Poate pentru că nu a vrut să-şi ia un Jeep, la care să-i plătească alţii ratele sau poate că nu a vrut să-şi facă o vilă, la temelia căreia să se îmbulzească toţi constructorii judeţului să pună o cărămidă.
Cu siguranţă că acest editorial nu va fi pe placul multora, dar, aşa cum spune o reclamă: sunt cetăţean european şi am drepturi, inclusiv acela de a scrie că, din punctul meu de vedere, schimbarea lui Nicolae de la cârma Poliţiei argeşene se face cu un singur scop: comisarul a devenit prea incomod pentru cei care vor să încalce legea, mai ales din rândul politicului.
Poate că şi Dan Nicolae ar trebui schimbat din funcţie, însă acesta ar trebui să fie ultimul dintr-o listă întreagă de incompetenţi sau corupţi care conduc instituţii în Argeş şi care au fost numiţi tot de cei care acum îi cer capul şefului Poliţiei argeşene.
Un lucru este însă cert. Cu sau fără funcţie, comisarul-şef va rămâne acelaşi poliţist-model, însă, tare mă tem că, fără Nicolae, Poliţia din Argeş nu va mai funcţiona la fel de bine.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.