Sterilizare gratuită pentru câini în Argeș, la sediul AULIM! Adăpostul îngrijește 6.000 de suflete. ”Campania de sterilizare gratuită continuă. Cine vrea poate veni la sediul nostru din comuna Moșoaia, sat Smeura. Este o perioadă grea pentru toată lumea, însă noi încercăm să ne desfășurăm munca în condiții normale. Avem 6.000 de câini în adăpost, care trebuie hrăniți și îngrijiți și 100 de angajați”, ne declară directorul bazei Smeura, Ana Maria Voicu.

Animalele au nevoie de ajutorul și grija ta! Donează 2% din impozitul tău pe venit și le ajuţi fără să te coste nimic

Eşti contribuabil persoană fizică? Potrivit legii, ai acum ocazia să redirecţionezi până la 2% din impozitul tău pentru venitul anual datorat în sensul dorit de tine. Ai posibilitatea să decizi TU ce se întâmplă cu o mică parte din impozitul tău.

Eşti persoană juridică? Încurajează-ţi angajaţii să direcţioneze 2% din impozitul lor. Arată că nu îţi este indiferent ce se petrece în jurul tău.

De ce nouă?
… pentru că, atunci cand tu ceri ajutorul, noi suntem cei care salvăm animalul accidentat sau bolnav sau aflat în pericol sau căzut în canal sau neagreat de tine sau prea plăpând să poată supravieţui străzii, … pentru că noi ajutăm ca puii să nu se mai nască pe un tărâm fără viitor pentru ei, … pentru că noi am creat zeci de locuri de muncă, … pentru că noi am ajutat sute de oameni să le fie un pic mai bine, … pentru că noi le-am câştigat dreptul la viaţă prietenilor tăi … pentru că pentru mii dintre ei am găsit mii de cămine primitoare, … pentru că noi am oferit altor mii hrană, acoperiş, siguranţă, făcând astfel să se nască … cel mai mare adăpost de câini din lume, … pentru că …. EI AU NEVOIE DE TINE

Lasă-ţi conştiinţa şi inima să hotărască. Animalele, ca vechi şi buni prieteni ce ne sunt, merită o ŞANSĂ. Ajută-le să se bucure de minunea numită VIAŢĂ.

Se spune că Dumnezeu ne mai suportă ÎNCĂ, doar pentru că, pe Pământ, există ele, necuvântătoarele lipsite de păcat …
… O ŞANSĂ PENTRU ELE ÎNSEAMNĂ O ŞANSĂ PENTRU NOI!


Adăpostul de câini de la Smeura se află numai la câțiva km de Pitești, în comuna Moșoaia, în satul Smeura. Biobaza se întinde pe o suprafață de peste 4 ha, adăpostind peste 6000 de câini în padocuri, zone de carantină, recuperare și zone special amenajate pentru pui și mame cu pui. De asemenea, câinii cu probleme speciale au parte de un spațiu amenajat pentru nevoile lor. La baza Aulim sunt aduşi zilnic câini adulţi şi pui abandonaţi pe stradă, animale care au nevoie şi de îngrijiri medicale, câini maltrataţi şi bătrâni. Aceştia sunt îngrijiţi şi hrăniţi, mâncarea fiind trimisă din Germania. 2 tone de mâncare se foloseşte zilnic pentru hrănirea acestor animale.

Asociatia Ute Langenkamp Iubiti Maidanezii AULIM Smeura – Mosoaia – Arges
Ana Maria Voicu: mobil 0733929351; tel/fax 0248294466
Email: adapost.aulim@yahoo.com; voicu_ana_gigi@yahoo.com
Site: http://www.aulim.ro/wordpress/

Comments

comments