Sfaturi de la specialiştii în hair-style Valentin Sandu şi Vladimir Stoica: Tendinţele primăverii 2016

Ce recomandaţi tinerilor/tinerelor pentru coafurile de zi cu zi?

Valentin: Din puctul meu de vedere, tinand cont ca ma ocup mai mult de coafurile si tunsorile barbatesti, tin sa subliniez ca parerile specialistilor in domeniu, recomanda pentru 2016 tunsori indraznete, tunsori pline de asimetrie, dar care sa se incadreze in cerintele socio-profesionale ale clientilor. Cu toate acestea, trebuie sa tinem cont ca in zilele noastre si barbatii au nevoie de produse de styling si de coafaj: placa de par, perie si föhn.

Vladimir: Poti spune ca in materie de coafuri, acum putem lăsa părul desfăcut pentru ca a venit caldura si putem adapta bucle lejere sau impletituri lejere. Nu recomand sa strangem parul in coc sau impletituri stranse… ajunge o iarna intreaga, cand parul a tot stat strans sau acoperit cu caciula, gluga de la haina.

Colorometrie si stil pentru Sarbatorile Pascale 2016?

Vladimir: In materie de colorometrie putem face suvite vibrante care se imbina superb in bucle si impletituri. Albastru, mov, verde, tot ce e vibrant, depinde de gusturi si de statutul fiecarei cliente. Daca o clienta are parul scurt recomand o tunsoare agresiva, cu forme asimetrice si usor geometrice si cu suvite vibrante.

Valentin: Eu nu am prea multe recomandari in materie de colorometrie in cazul barbaților, deoarece 2016 este anul in care s-au cam dus suvitele la barbati sau culorile pe mese, dar daca vreunul dintre clienti sunt mai indrazneti sa adopte stiluri vibrante, specialistii le recomanda culori gen turcoaze, verde prazuliu, mov lila.

Ce se poarta in aceasta primavara in materie de nou?

Valentin: La barbati este o extensie a anului 2015, atat in materie de tunsori, dar si euforia ce s-a creat cu barbile barbatilor (parerea mea, la unii fiiind destul de neglije si uneori inestetice), dar este spiritul de turma; recomand ca si purtatorii de barba sa isi acorde timpul necesar si ingrijirea necesara pentru a se stiliza!

Vladimir: Revin cu aceeasi nuanta de nou, spunand ca este in voga buclele lejere, coafurile din impletituri lejere si coafurile pe par drept, dar bine stilizat si cu usoare nuante de finisare. Se adopta coafurile cat mai aproape de natural, pe un par bine ingrijit si sanatos, caruia trebuie acordata toata atentia necesara.

Valentin: Sunt la asentiment cu colegul meu Vladimir si sustin ideea de par ingrijit bine, drept pentru care recomand atat doamnelor, dar si domnilor sa aiba mare grija de podoaba lor capilara si la produsele ce le folosesc pentru par!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here