RUŞINOS. O stradă din Arad a primit numele Reginei – Mamă Elena. Elisabeta Rizea va avea o statuie în Bucureşti. La Argeş, autorităţile dorm pe ele

Regina – Mamă Elena va fi reînhumată la Curtea de Argeș, alături de fiul ei, Regele Mihai I, sâmbătă, 19 octombrie. În cinstea acestui eveniment, o stradă din Arad a primit numele “Reginei – Mamă Elena”. La Argeş, “marii politicieni” dorm pe ei, cu atât mai mult cu cât Curtea de Argeș este locul unde își dorm somnul veșnic Regii României.

„Am decis să organizăm acest moment în perioada pregătirii funeraliilor de reînhumare a osemintelor Reginei – Mamă la Curtea de Argeş. Am vrut să marcăm acest eveniment important, întrucât Regina-Mamă Elena venea cu mare drag la Săvârşin, împreună cu Regele Mihai, înainte de naţionalizarea castelului”, a declarat, pentru AGERPRES, primarul comunei Săvârşin.

De aceeaşi nepăsare din partea autorităţilor judeţene are parte şi luptătoarea anticomunistă Elisabeta Rizea, supranumită “Eroina de la Nucşoara”. Primăria Capitalei va amplasa un bust al luptătoarei anticomuniste Elisabeta Rizea în Parcul Drumul Taberei din Sectorul 6. La Argeş, nimeni nu a mişcat un deget în acest sens.

Se poate şi la Paris… nu şi la Argeş

La Paris a fost inaugurată Promenada Regina Maria a României. O stradă din Paris poartă, de marți, numele Reginei Maria. Situată pe malul Senei, în apropiere de Turnul Eiffel, Promenada Regina Maria a României a fost inaugurată în prezența Majestății Sale Margareta, Custodele Coroanei, Principelui Radu și a numeroși oficiali români și francezi.

Preşedintele CJ, Dan Manu, care se mai şi laudă cu originile sale muscelene, va plăti 650 de milioane de lei vechi pe o broşură de prezentare a judeţului Argeş. Despre Regii României sau Eroina de la Nucşoara, Dumnezeu cu mila…

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here