CĂSĂTORII CU REPETIŢII. Edilul Ion Gârleanu s-a căsătorit prima oară în 1970, cu Marilena, de care a divorţat în 2004. S-a căsătorit în 2005 cu Mihaela, dar şi de aceasta a divorţat, în 2007. S-a recăsătorit cu prima soţie în 2008, dar a părăsit-o din nou în 2010, pentru a se recăsători cu cea de-a doua, la începutul acestui an. La cei 60 de ani ai săi, primarul Ion Gârleanu încă se mai rupe în figuri. A ajuns la al treilea divorţ şi a patra căsătorie. Deşi se simte tânăr şi neliniştit, primarul din Bogaţi nu mai are însă curajul să experimenteze tărâmuri noi, dovadă că „face naveta” între cele două neveste, ambele cadre didactice în comuna Bogaţi.

Mai ceva ca un actor de telenovelă, Ion Gârleanu s-a căsătorit prima oară în 1970, cu Marilena, de care a divorţat în 2004. S-a căsătorit în 2005 cu Mihaela, dar şi de aceasta a divorţat, în 2007. S-a recăsătorit cu prima soţie în 2008, dar a părăsit-o din nou în 2010, pentru a se recăsători cu cea de-a doua, la începutul acestui an. Acum să nu credeţi că primarul din Bogaţi s-a aflat doar în „campanie electorală” în periplul său între cele două soţii. Ba, dimpotrivă, a punctat la greu între cele trei divorţuri şi patru căsătorii. Două fete cu prima soţie, o fetiţă, în vârstă de patru ani, cu a doua soţie, care, mai nou, este însărcinată pentru a doua oară.

Primarul este mai mare cu 30 de ani faţă de actuala soţie, iar soacra, mai mică decât el cu 5 ani

Surprizele în telenovela de la Bogaţi nu se opresc aici. Primarul Gârleanu mai deţine şi alte recorduri greu de egalat. Este mai în vârstă cu 30 de ani faţă de actuala soţie, Mihaela, şi chiar faţă de soacră, care este mai tânără decât el cu 5 ani. În plus, actuala soţie este mai mică decât prima fiică a primarului din prima căsătorie şi de aceeaşi vârstă cu cea de-a doua.
Dar asta nu este totul. Cum lui Gârleanu urmează să-i nască ultima nevastă cam în aceiaşi perioadă cu prima sa fiică, primarul din Bogaţi va deveni tată şi bunic în acelaşi timp. Dacă însă soţia va naşte înaintea fiicei sale vitrege, atunci unchiul va fi mai mic decât nepotul.
Nici nu putem să ne gândim cum va arăta arborele genealogic al lui Ion Gârleanu, în cazul în care primarul va dori să-l realizeze – şi credem că va face acest lucru, deoarece nimeni nu va mai şti, peste ani, cine cu cine este frate, care este unchiul şi cine este nepotul

 

Comments

comments

DISTRIBUIȚI