Anul acesta se sarbatoresc 10 ani de cand intreg mapamondul stinge lumina de Ora Pamantului. Asa cum v-am obisnuit, operatorul de distributie din cadrul Grupului CEZ in Roamnia, va contoriza economia realizata la consumul de energie electrica in municipiile din aria sa de operare. Am transformat in traditie participarea noastra activa la evenimentul Ora Pamantului care anul acesta implineste un deceniu de cand aduce in atentia noastra efectul incalzirii globale.

Grupul CEZ in Romania isi va aduce contributia ca de fiecare data, prin monitorizarea in statii a consumului de energie din timpul actiunii, in cele sapte municipii resedinta de judet din aria noastra de operare (Pitesti, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Slatina, Alexandria si Ramnicu Valcea). Anul acesta vom compara valorile inregistrate cu cele din saptamana post-eveniment, in aceeasi zi si acelasi interval orar.

Ca si anii trecuti, invitam comunitatea locala din municipiile resedinta de judet din aria noastra de operare sa stinga lumina si sa ajute la diminuarea consumului de energie electrica, alaturandu-se celor peste 7.000 de orase din mai mult de 160 de tari. In 2017, Romania participa sub aceeasi deviza “Daruieste naturii din energia ta!” la evenimentul global Earth Hour.

Se poate economisi energie electrica in fiecare zi! Putem transforma economisirea energiei electrice din Ora Pamantului intr-un obicei zilnic.

Grupul CEZ in Romania vine cu idei si iti ofera sfaturi care iti aduc o economie importanta la factura de utilitati, aducand si un aport substantial in ceea ce priveste protejarea mediului.

Intra in casa CEZ si vezi cum sa folosesti fiecare aparat din casa, ca sa consumi eficient energie: http://www.cezinfo.ro/portal-eficienta/casuta-eficienta

 

 

 

 

Comments

comments