Narcis Sofianu: HAI SĂ FURĂM TOT din Spitalul Județean Argeș!

În urmă cu o săptămână, un nou scandal a planat asupra Spitalului Județean Argeș. Contabila spitalului a fost arestată pentru 30 de zile sub acuzația că ar fi delapidat unitatea medicală cu suma de 4 milioane de lei. Proaspăt ales președinte al Ligii Aleșilor Locali liberali, Narcis Sofianu comentează printr-o postare pe pagina sa de Facebook despre scandalurile provocate de-a lungul timpului în această unitate medicală, numită de liberalul argeșean ”un laborator, unde liderii PSD experimentează toate formele de trafic de influență și toate metodele de a suge banii destinați sănătății argeșenilor”. De asemenea, Sofianu mai spune și că această contabilă a fost angajată „prin concurs de împrejurări cu acord de la stăpânirea județului”. Adică, doamna în cauză avea deja un istoric, iar cei care au angajat-o aveau obligația să o verifice.

Președintele Ligii Aleșilor Locali liberali încheie postarea cu o întrebare pentru toți argeșenii: ”Cei care fură banii destinați sănătății noastre sunt mai mult hoți sau mai mult criminali?!”.

Iată și postarea:

HAI SĂ FURĂM TOT din Spitalul Județean Argeș! Mai in glumă, mai in serios, nu văd altă soluție până la alegerile locale din 2020. Sunt convins că în Spitalul Județean Argeș lucrează și oameni competenți și cinstiți. Dar să recunoaștem: avem in Argeș spitalul județean care a provocat in ultimii ani cele mai multe scandaluri în domeniul sănătății la nivel național. Este un spital sufocat de interese materiale, un „laborator ” unde lideri din P.S.D. experimentează toate formele de trafic de influență și toate metodele de a suge banii destinați sănătății argeșenilor. Contabila care a delapidat aproape un milion de euro a fost angajată ” prin concurs ” de împrejurări cu acord de la stăpânirea județului. Avea deja un istoric … iar cei care au angajat-o si aveau obligația să o verifice erau managerii numiți cu delegație si membrii consiliului de administrație al spitalului desemnați de conducerea pesedista a județului.

În Spitalul Județean Argeș și in alte instituții din județ nu poți „să câștigi concursul ” daca nu ai OK-ul de la P.S.D. Poate dacă am fura toți argeșenii tot ce este de furat din Spitalul Județean Argeș ar pleca si lipitorile angajate de pesedisti „prin concurs”. Numai așa pleacă hoții, dacă nu mai e nimic de furat. În final vă propun o tema de gândire: cei care fură banii destinați sănătății noastre sunt mai mult hoți sau mai mult criminali?!”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here