Astăzi, vă spunem din nou “Bun venit!” în furnicarul fabricii de la ADIENT TRIM Piteşti, locul care dă Argeşului şi întregii lumi un exemplu de măiestrie a meseriei de tapiţer. Aici, fiecare nou angajat îşi formează viitorul şi o carieră, cu ajutorul unei echipe profesioniste care, cu pricepere şi răbdare, îl va îndruma spre excelenţă. Iar asta se vede cu uşurinţă la tot pasul.

De cum treci pragul fabricii, în prima ta zi de lucru la ADIENT TRIM Piteşti, te vei simţi de parcă totul a fost gândit pentru ca tu să poţi ajunge acolo unde îţi doreşti. Totul începe cu perioada de formare graduală de aproximativ 3 luni de zile, în care poţi să înveţi fără teama de a greşi.

Îţi sunt alături colegii cu experienţă, care te ajută zâmbitori şi îţi dau încredere în potenţialul tău de a te auto-depăşi, de a te forma într-o meserie ce îmbină tehnologia cu arta cusutului. Apoi se află echipa suport productie, de la liderii de linie, team lideri, traineri și coordonatori care cu atenţie şi interes faţă de părerea şi nevoile fiecărui angajat, îţi oferă toate condiţiile pentru a-ţi desfăşura activitatea într-un mediu de lucru plăcut, unde eşti ascultat. Ai un pachet salarial peste media pieţei, care include tichete de masă, prime şi transport.

Şi, pe lângă toate acestea, să nu uităm un lucru: la baza realizărilor tale te afli chiar tu, cel care aduce zi de zi la punctul de lucru ambiţie, seriozitate şi bucuria de a-ţi descoperi propria măiestrie.

“€Este nevoie cam de un an de zile până ajungi să stăpâneşti domeniul, dar e un drum cu multe satisfacţii, pentru că eşti sprijit de companie prin traininguri, dar şi de colegi, care sunt foarte pricepuţi şi săritori” spune Steluţa, lider de linie în Departamentul de Producţie, o doamnă frumoasă si cochetă, cu privire ageră, care lucrează din 2007 în ADIENT TRIM Piteşti. Steluţa a fost atrasă către această meserie şi către acest angajator de cumnata ei, care lucra deja aici. “Când vezi că lucrezi pentru o companie care îşi îndeplineşte promisiunile şi se află în permanentă dezvoltare, acest lucru îţi dă încredere că eşti pe mâini bune: că ai un loc de muncă sigur, care îţi asigură un viitor stabil. Dacă vrei să promovezi, ai toate şansele să o faci, şi ca pregătire, şi ca oportunităţi, pentru că există 5 trepte de avansare”.

Mâinile îndemânatice şi harnice ale fiecăruia din cei 2.100 de angajaţi ai fabricii din Piteşti au o menire ce face cinste înţeleptului proverb „Meseria este brăţară de aur”. Ele împodobesc brăţara preţioasă a acestei meserii cu o valoare greu de egalat: asigură cele necesare traiului unei familii şi poartă în lume calitatea muncii de care sunt capabili argeşenii, alături de căldura pe care au pus-o în fiecare cusătură menită să dea forma perfectă ce va asigura, în acest an, confortul unuia dintre cei 1.000.000 de noi posesori de autoturisme aflati pe întregul glob.

O misiune la fel de importantă este cea de a fi cei care promovează frumuseţea meseriei de tapiţer în rândul noilor colegi, al familiei sau prietenilor. Şi, nu în ultimul rând, poate cele mai emoţionante momente sunt cele în care le povestesc cu mândrie acasă copiilor despre roadele bogate ale unei munci făcute cu disciplină, rigurozitate şi pasiune, inspirându-i să poarte mai departe, când vor fi mari, priceperea şi frumuseţea meseriei de tapiţer. Pentru ca la ADIENT TRIM Piteşti poti să îţi clădeşti o carieră de care să te bucuri o viaţă şi să transmiţi mai departe dragostea faţă de această meserie.

Îţi mulţumim că ai păşit în universul ADIENT TRIM Piteşti, fabrica unde ai şansa de a-ţi construi un viitor sigur, solid. Te aşteptăm alături de noi, în locul în care te poţi dezvolta permanent şi din multe puncte de vedere: disciplină, colegialitate, perfecţionare continuă, responsabilitate şi implicare.

Comments

comments