Magiunul din prune Topoloveni a fost desemnat „Produsul alimentar al anului 2017”

Magiunul din prune Topoloveni, produs de Sonimpex Topoloveni, a fost desemnat „Produsul alimentar al anului 2017” în cadrul Galei Premiilor „Super-Ferma şi Super-Hrana României” organizată de Grupul Agrointeligenţa şi Mediafax. Evenimentul a reunit oficialități şi performeri din agricultură care au fost premiaţi pentru contribuţia adusă la dezvoltarea segmentului agroalimentar în anul 2017.

„Am fost premiaţi pentru anduranţă, pentru că am crezut şi am promovat principiul consumului de alimente sănătoase, produse de fermieri români, din pământul României. Magiunul rămâne din 1914, şi va rămâne aşa cum sunt românii, cinstiţi, corecţi şi muncitori. Am promovat acest produs din 1914 peste tot în lume, am promovat tradiţia şi cultura românească autentică. Ambiţia noastră şi munca întregului colectiv au făcut ca Magiunul din prune Topoloveni să fie primul produs alimentar românesc recunoscut la nivelul Uniunii Europene cu certificarea Indicaţie Geografică Protejată pentru tradiţionalitate, autenticitate şi unicitate. Timp de 5 ani, între 2011 şi 2016, a fost singurul produs din România cu această recunoaştere a calităţii”, a susţinut dna Bibiana Stanciulov, director general Sonimpex Topoloveni.

Profund emoţionată de premiul oferit la această Gală, dna Stanciulov a declarat că, cea mai mare recunoaştere a calităţii sufletului de român autentic şi a calităţii Magiunului din prune Topoloveni a venit din partea Majestăţii Sale Regele Mihai I al României, care a oferit unul dintre primele titluri de Furnizor al Casei Regale companiei Sonimpex Topoloveni.

Sonimpex Topoloveni, cu Magiunurile Topoloveni de prune, măr, struguri sau dovleac și toată gama Topoloveana de zacuște, bulion de roșii și dulcețuri are onoarea să fie Furnizor al Casei Regale a României. Magiunul de prune Topoloveni este multiplu premiat ‘Superior Taste Award’ de către Institutul Internațional pentru Gust și Calitate Bruxelles, premiat Great Taste Marea Britanie. De-a lungul timpului, Magiunul de prune Topoloveni a obținut certificări multiple, cum ar fi Cod Operator NATO, certificat Kosher sau certificat HALAL. În domeniul calității nutriționale deosebite, s-a efectuat un studiu clinic la Institutul Național de Diabet, Nutriție și Boli Metabolice N.C.Paulescu, ale cărui concluzii arată că ‘Magiunul de prune Topoloveni poate face parte din dieta pacientului cu diabet zaharat, respectând indicațiile medicului curant’. Magiunul de prune Topoloveni este un produs 100% românesc, 100% natural, fără zahăr adăugat, fără E-uri, fără conservanți, fără gluten.

Dulceața Topoloveana este premiată pentru gust și calitate atât de către International Taste and Quality Institute — cu stele de aur, cât și de Monde Selection— cu medalii de argint și bronz. Toată gama de produse reprezintă alimente funcționale, fiind 100% naturale, fără zahăr adăugat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here