Lactate Brădet devine Brădet Românesc S.A. Orice român poate deveni acţionar în noua companie

0
245

“Acum, împreună cu voi, doresc să construim un brand al tuturor românilor „Brădet Românesc S.A.”, un produs autentic ROMÂNESC”, declară Marius Badea, patronul de la Lactate Brădet.

Marius Badea: “Să știm cu adevărat ce mâncăm, să știm că produsul are un preț corect și o calitate deosebită. Să fim siguri că putem să-l servim copiilor noștri și nimeni să nu-l mai poată contesta.
Iată-ne așadar porniți la drum… Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai simplă, cea mai sigură și cea mai transparentă”.

Prin intermediul platformei SPRIJINA.RO aveți următoarele posibilități de susținere şi participare:

1. Subscriere pentru acțiuni ale companiei pe care o vom crea împreună;

2. Achiziționarea de bonuri valorice pentru cumpărături de produse „Lactate Brădet”. Se pot achiziționa un număr nelimitat de bonuri valorice, capacitatea noastră de producție actuală fiind de 20.000 de litri de lapte pe zi.

“Eu personal mă voi implica pentru a realiza astfel cea mai mare fabrică de prelucrare a laptelui, cu capital integral românesc. Vom demonstra astfel că românii știu să fie uniți și să își apere propriile interese!” spune Marius Nicolae Badea.

Întrebări și răspunsuri

Cum s-a stabilit target-ul campaniei?
Obiectivul fixat, de 10.000.000 RON este, în această etapă estimativ, el urmând a fi adjustat în funcție de aportul de capital al investitorilor.

Cum pot să plătesc pentru a susține această campanie?
Alegând o recompensă aflată în secțiunea de recompense sau contribuții directe. Plata se poate realiza cu cardul sau prin transfer bancar. Transferul sumelor corespunzăoare alegerii voastre, poate fi făcut online direct în platformă, ulterior, prin transfer bancar, utilizând numărul de referință atât pentru transfer online cât și pentru transfer la ghișeul băncii.

De ce folosim platforma Sprijina.ro?
Achiziția făcută și suma plătită va fi vizibilă pe platforma Sprijina.ro, în timp real. Dintre toate variantele analizate, am decis să o alegem pe cea mai SIMPLĂ, cea mai SIGURĂ și cea mai TRANSPARENTĂ.

De ce noi?
Vom folosi experiența Lactate Brădet, acumulată în 15 ani, pentru a realiza o companie care să urmărească, cu prioritate, interesele producătorilor de lapte și nevoile consumatorului român.

Cum vom face?
Vom înființa împreună o companie, în acționariatul căreia este binevenit fiecare cetățean român din țară sau străinătate, precum și persoanele juridice înregistrate în România.

Pot să contribui anonim?
În cazul în care doriți să vă păstrați anonimatul, aveți disponibilă această opțiune. Datele voastre de identificare și contact vor fi vizibile doar administratorului platformei, pentru a vă putea contacta în vederea finalizării procedurilor de înființare a noii companii.

Pentru asistență suplimentară ne puteți contacta prin email: bradet@sprijina.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here