Imagini impresionante din satele argeşene! Un fotoreportaj senzaţional realizat de celebrul fotograf Cezar Machidon!

0
476

După ce fotograful Cezar Machidon a dat Capitala pe Argeş, acesta ne promovează judeţul nu doar la nivel local şi naţional, ci şi în întreaga lume.

 

Multe dintre fotografiile realizate de Cezar Machidon au făcut înconjurul lumii, iar pe blogul său personal: www.cezarmachidon.com sunt mii de vizitatori şi de comentarii atât din România, cât şi din străinătate şi cu toţii îşi exprimă uimirea faţă de frumuseţile Argeşului.

În urmă cu doi ani, fotograful argeşean a dat lovitura cu o imagine cu barajul Vidraru, pe care canalul de televiziune Discovery România a postat-o pe pagina sa oficială şi fotografia a făcut înconjurul lumii, adunând sute de mii de vizualizări. De asemenea, în toamna anului trecut participând la o nuntă de la ţară, talentatul fotograf şi-a postat imaginile realizate pe blogul personal şi nu mică i-a fost mirarea când, la nici câteva luni distanţă, fotografiile rurale şi unice pentru anul 2015 – deoarece a fost o nuntă care a avut loc la cort şi la care a participat jumătate din sat, exact aşa cum se făcea odată – au strâns peste 50.000 de vizitatori unici. 

Acum, la început de an, Cezar Machidon face din nou cinste Argeşului, dar şi promovare, printr-un album denumit „Satul românesc”. Albumul conţine fotografii „culese în călătoriile prin satele din România”, după cum fotograful precizează, printre care şi foarte multe aşezări argeşene, precum: Brădet, Corbi, Galeş, Brăduleţ, Sălătrucu, Cicăneşti, Robaia. Oameni, peisaje, obiceiuri, activităţi şi sărbători săteşti, toate sunt prinse în fotografii, care pur şi simplu, impresionează prin naturaleţe şi frumuseţe. 

Vă prezentăm în continuare un fotoreportaj care prezintă realitatea, dar şi frumuseţea satelor argeşene.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here