Şeful Direcţiei Agricole, Lulu Vasilescu, e plin de bube…

Întoarcerea lui Lulu Vasilescu în fruntea Direcţiei Agricole Argeş nu este văzută cu ochi buni de fermierii argeşeni, care nu au uitat cine este, de fapt, conu’ Lulu. Vă aducem în atenţie câteva puncte interesante din mapa profesională a lui Vasilescu, care nu mai lasă loc de nicio interpretare… Pe vremea când a mai ocupat postul de director al Direcţiei Agricole, fiul acestuia, Horaţiu Costinel Vasilescu – împreună cu alte cinci persoane – a înfiinţat o asociaţie agricolă în sudul judeţului – „Agrophoenix” Buzoeşti. Director general al firmei a fost numit un tip dubios de la Arad, Jiduc Sidor, care fusese condamnat în 2000 la trei ani şi jumătate de închisoare pentru înşelăciune şi trafic de influenţă.

Jiduc a reuşit să-i ducă pe oameni cu zăhărelul, închiriind circa 1.500 de hectare în Buzoeşti. Nu a cultivat mai nimic, în schimb a luat subvenţii de miliarde de la stat.
Tot conu’ Lulu, la puţin timp după numirea la conducerea Direcţiei Agricole, a tras sforile şi pentru fiica sa, Ligia, care a ajuns, la vremea respectivă, să ocupe un post-cheie în proaspăt înfiinţata Agenţie de Plăţi. Cum şi ginerele, Codruţ Şuşală, avea nevoie de un loc călduţ de muncă, acesta a fost angajat la Agenţia SAPARD, adică exact acolo unde se dădea ora exactă pentru proiectele agricole care beneficiau de fonduri europene. Un alt „plus” în mapa lui Lulu este şi pasiunea sa pentru vânătoare, mai exact pentru braconaj, el fiind prins cu un mistreţ în portbagaj. Dar, aşa cum îi este stilul, a scăpat de dosar penal…

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.