Directoarea de la MIU a primit 500 de milioane de la Prefectură să-i şcolească pe funcţionari

COMPETENŢĂ…După dezastrul de la BAC, unde, din 117 elevi, doar 19 au promovat, directoarea Colegiului „Armand Călinescu” din Piteşti, fost MIU, a primit o jumătate de miliard de lei de la Prefectură, ca să-i „şcolească” şi pe funcţionarii publici. După ce s-a umplut de „glorie” în urma bacalaureatului, unde, din 117 elevi, doar 19 au promovat, directoarea Colegiului Tehnic „Armand Călinescu” din Piteşti, fost MIU, Andreia Demeter, se află în faţa unei noi provocări profesionale, de această dată cu impact la nivelul administraţiei publice locale.

Andreia Demeter a obţinut, în urma unei licitaţii organizate de Prefectura Argeş, un contract în valoare de o jumătate de miliard de lei vechi pentru implementarea proiectului intitulat „Integrarea europeană a funcţionarilor din administraţia publică locală prin dezvoltarea abilităţilor de management de proiect”.
Astfel, prin PF-ul domniei sale, înfiinţat în luna martie 2011, cu care a şi câştigat licitaţia, directoarea de la „Armand Călinescu” va ocupa, în cadrul proiectului european, postul de „asistent coordonare şi formare”. Pentru cele 500 de milioane de lei, bani din fonduri europene, Andreia Demeter are dificila misiune de a selecta, până la 1 septembrie, 250 de funcţionari publici din toate primăriile judeţului, care vor fi instruiţi în domeniile management de proiect şi limba engleză.
La fel ca şi la colegiul pe care îl conduce, directoarea Demeter mai are obligaţia, ca, pe lângă selecţie, să supervizeze îndeaproape şi prezenţa la cursuri a celor 250 de funcţionari, din septembrie şi până în ianuarie anul viitor. Nici profesorii care îi vor instrui pe cei 250 de funcţionari publici nu vor scăpa de ochiul vigilent al doamnei Andreia Demeter, care nu vrea să mai păţească la finalul cursurilor ruşinea de la BAC, unde, din 117 elevi de la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu”, doar 19 au promovat. Şi acum, fie vorba între noi, cu şeful cel mare de la Prefectură, mister prefect Gogu Davidescu, nu te joci când vine vorba de „rezultate”.  
Dar, ca să nu o reţinem prea mult în faţa acestui articol pe doamna director Demeter, ştiind că urmează să ajungă, în doar două luni, în toate primăriile din Argeş – 102 la număr – pentru a selecta cursanţii, mai avem o singură întrebare: când va mai avea timp să se ocupe de organizarea bacalaureatului, sesiunea a doua, cea din 21 august, unde urmează să-şi încerce norocul, a doua oară, aproape 100 de elevi picaţi în vară la Colegiul Tehnic „Armand Călinescu” din Piteşti?

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.