Apa trece, valorile rămân în familia Postelnicescu

DE 3 X FEMEIE Soţia fostului director general al „Apelor Române” are nu mai puţin de 4 joburi. Deşi fostul director general al „Apelor Române”, Marius Postelnicescu, a intrat într-un con de umbră, după ce liberalii au plecat de la putere, soţia acestuia se află într-o fulminantă ascensiune profesională. Doamna Corina Postelnicescu are nu mai puţin de patru joburi: este directoare la Grădiniţa nr. 14 din Piteşti, este psiholog la Clinica „Elim”, tot psiholog este şi la Asociaţia umanitară C4C „Communication for Community”, iar, mai nou, şi formator la Casa Corpului Didactic.
În ceea ce-l priveşte pe Mariusică, acesta s-a întors la munca de jos, trudind la o firmă de proiectare, unde este şi asociat, iar o dată pe lună, participă la şedinţele Consiliului Judeţean, în calitate de consilier. Ce ţi-e şi cu viaţa asta! Când te gândeşti că, pe vremea guvernării Tăriceanu, pe Marius Postelnicescu îl lua un Touareg, în fiecare dimineaţă, de la scara blocului din strada Fraţii Goleşti, şi-l conducea la Bucureşti, la sediul central al „Apelor Române”, unde un gardian îi ducea servieta de la intrare până în birou. Remunerat pe măsura funcţiei de director general al „Apelor Române”, plus alte comisioane şi suveniruri, Marius Postelnicescu a dat un adevărat recital financiar şi în campania de la parlamentare, când a candidat la postul de deputat pe Colegiul Piteşti centru, Moşoaia şi Albota. Atunci Mariusică a investit peste o jumătate de milion de euro doar ca să iasă pe locul trei, la mare distanţă de primul loc, ocupat de Bogdan Niculescu Duvăz.
Din ce i-a mai rămas prin conturi, şi i-a rămas destul – unii mai răutăcioşi vorbesc de sute de mii de euro – Postelnicescu s-a apucat să-şi facă şi el, ca tot omul, o casă în comuna Bascov.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.