Daruri de la Moș Crăciun pentru sportivii Aleph Kick-Boxing Club și pentru copiii cu nevoi speciale din Pitești și Câmpulung

0
264

În fiecare sfârșit de an, sportivii de la clubul Aleph Kick-Boxing marchează Crăciunul. La evenimentul special, campionul Marius Cocean i-a avut ca invitați speciali pe mai mulți copii cu nevoi speciale din Pitești și Câmpulung. Și pentru că a fost un moment de bucurie și distracție, călușarii de la Măgura Optași, conduși de profesorul Marin Scarlat, au încântat cu obiceiuri tradiționale românești de Crăciun (Sorcova, Plugușorul) și interpretări populare cu soliste de top.

Este un moment magic pe care încerc să îl avem an de an, să marcăm împreună Crăciunul, să ne bucurăm de tot ceea ce am realizat în anul care se va încheia și să ne fixăm obiective și mai ambițioase pentru 2020. Am avut invitați speciali 12 copii cu nevoi speciale și m-am bucurat tare că cei care au grijă de ei au acceptat să fie alături de noi. Am prezentat echipa care se antrenează și participă consecvent la competiții sportive naționale și internaționale. Sunt mândru de ei și le-am transmis cu acestă ocazie recunoștința mea pentru modul în care s-au remarcat și au conștientizat că prin sport ne clădim un caracter frumos bazat pe disciplină și respect reciproc! Pentru realizarea acestui frumos eveniment ne-au fost alături sponsorii: Hofigal, Elite Wash Self Service, Supermarket Jam, Vel Pitar, Robystar Cristal, Restaurant Conti, Cofetaria Sara, Cofetaria Ribana, Octogon Management HR, Old Street 78”, ne-a declarat Marius Cocean.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here